2021.10. 27.

Magyar Kupa: ZTE – Honvéd

Magyar Kupa: ZTE – Honvéd

Ez az a kupameccs, amely esetén a Tippmixpró nem kérte a hármas kötés szabályát! Így single is lehet rá fogadni. A ZTE mostanában szárnyal a bajnokságban, a honvéd pedig két bosszantó vereség után van. Mire mennek egymással a kupában?

ZTE - HONVÉD
2021.10.27. 19:30

  • Kicsit úgy érzem, mintha a bajnoki meccsek között ez a kupameccs kicsit púp lenne a hátukon. A Zete korábban a kiesés szélére csúszott, de három csodálatos győzelemmel máris ellavírozott onnan. A Honvéd egy jó széria után közelítette meg a dobogót alulról, de hirtelen két bosszantó vereség következett be és máris a 8. helyre esett vissza a 19. kerületi gárda. Ennyire kiegyensúlyozott a magyar első osztály és ezért is kiemelten fontos azoknak a csapatoknak, akik a középmezőnyben lavíroznak. Persze nem azt mondom, hogy a Magyar Kupa nem fontos, nyilván az, de talán lesznek olyan játékosok, akik pihennek majd. A kispestiek kerete pedig bőségesebb, igényesebb, mint a zalaiaké. Éppen ezért a vendégektől várok jobb játékot, amire be kell cserélni a ZTE jó formában lévő játékosait is. A Honvéd biztosan betalál majd, nekik a támadóegység az erősebb, a taktika is a támadásokra épül fel. De a ZTE jó formában van és otthon játszik A tippem tehát mindkét csapat szerez gólt 1,63-as szorzón!

 

tipp
ZTE - Honvéd
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.63 | (8/10)

kapcsolódó meccs

ZTE - Honvéd

2021. 10. 27. 19:30 | Magyar Kupa Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
UltrasKispest 2021-10-27 09:00:24
Mi ezt egészen biztosan komolyan vesszük. A balszerencsés és érthetetlen Kövesd meccs után ezt a szurkolók tudatosították is a játékosokban. Eleve jobb csapat a miénk. Nyerünk ma. De legalábbis továbbjutunk, a hosszabbítás az, amire egyik csapatnak sincs szüksége

további tippjeink a Foci világából