2021.05. 02.

Merantil Bank Liga-szelvény, Duplázzunk a feljutásra esélyes csapatokkal!

Merantil Bank Liga-szelvény, Duplázzunk a feljutásra esélyes csapatokkal!

A Merkantil Bank Liga élmezőnye még mindig szoros és csak az első kettő jut fel az élvonalba. Az esélyek elég egyértelműek, vagy mégsem? A három meccs egy duplázót alkot és a kockázat is elfogadhatóan alacsony. Fotó: Pixabay.com

  • A Vasas vezet 72 ponttal, mögötte a DVSC 71 ponttal, de a Gyirmót is csak kettővel van lemaradva a harmadik helyen, a kis győri csapatnak 69 pontja van. Nyilvánvaló, hogy a két egykori NB1-es, jelenleg pedig NB1-es kerettel rendelkező alakulat az első számú esélyese a feljutásnak. De a Gyirmótiak nam adták föl, a forma kiváló, három győzelem után vannak sorozatban. És még van hátra három mérkőzés! Amíg élünk, remélünk, tartja a mondás! Ezt a szemléletet várom ma a Gyirmóttól. 

  • A Vasasnak és a DVSC-nek becsúszott legutóbb egy-egy döntetlen! Emiatt-, és a Gyirmót közelsége miatt azt gondolom, ma fokozottan figyelni fognak mind Dzsudzsák Balázsék, mind Radó Andrásék és a Csákvár, valamint a Dorog is verhető, főleg hazai körülmények között. A Gyirmót pedig a szintén győri ETO-val játszik, ez azért nehezebb meccs. Éppen ezért itt nem sima hazai sikert választottam, hanem a döntetlen tét-visszajár opciót. 

SOK SIKERT MINDENKINEK!

 

tipp
DVSC - Csákvár 1X2 DVSC 1.30
Vasas - Dorog 1X2 Vasas 1.30
Gyirmót - Győr Döntetlennél a tét visszajár Gyirmót 1.26

2.13 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

DVSC - Csákvár

2021. 05. 02. 14:30 | NB II Tovább a meccshez

Vasas - Dorog

2021. 05. 02. 17:00 | NB II Tovább a meccshez

Gyirmót - Győr

2021. 05. 02. 19:30 | NB II Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából