2024.05. 19.

Merkantil Bank Liga-szelvény vasárnapra – 2024.05.19

Merkantil Bank Liga-szelvény vasárnapra – 2024.05.19

Eljött a vasárnap ismét, az utolsó-előtti a szezonban, hiszen az NB2-ben már csak két forduló van hátra. A bajnoki cím sorsa eldőlt már, a másik továbbjutó kiléte hétfőn dőlhet el, ahol a Vasas és a Győr egymás ellen játszik, ma pedig a kiesés környékén lehet még mozgolódás. Három meccs, egy szelvényben érezik!

  • Tiszakécske – BVSC: A budapesti vasutasklub a szezon végére megizmosodott annyira, hogy most már nagyon úgy fest, megússza a kiesést. Kisteleki István, a ferencvárosi szurkolók „kedvence” hatékonyan alkalmazta kapcsolatrendszerét és a tőkét, amely a BVSC-nél a rendelkezésére állt. Jól igazolt, a csapat összeállt és a végére a játékszer nem esett ki, jövőre is el lehet vele majd szórakozni a másodosztályban. Ma pedig beverik az utolsó szeget a Tiszakécske koporsójába, amely ma a meccs előtt még papíron megúszhatta volna, a 90 perc végén már ezt nem mondhatja majd el magáról. Kistelek István újabb csapatot taszított az eggyel alant szereplő osztályba, de most a pályán tette a csapatával, nem pedig a zöld asztalnál, a hatalmával. Nem kap ki a BVSC X2.
  • Haladás – Ajka: A Haladás nem fog kiesni, legalábbis nem a pályán. De sajnos az még koránt sem biztos, hogy látjuk még jövőre is a Halit az NB2-ben. Pedig pont az ilyen nagy múltú, tradicionális gárdákra lenne szükség az első-, és a másodosztályban is. Kár lenne hagyni! Remélem csoda történik és lesz egy vállalkozó, aki megmenti a vasi zöldeket. Mindenesetre ma hazai körülmények között szívvel-lendülettel, akarattal meg kellene verni a nem sokkal jobb Ajkát. 1X a tipp, ennél rosszabb nem lehet.
  • Szeged – Mosonmagyaróvár: A Szegednél úgy alakult a helyzet, hogy akár még fel is juthatnak, aztán mintha ettől megijedtek volna, az utolsó három meccsen nem nyertek, és pontból is csupán csak kettőt szereztek, így aztán maradnak az NB2-ben, de ha a fejlődés üteme megmarad és jól igazolnak nyáron, akkor jövőre a feljutási esélyesek egyik erős gárdája lehetnek! Ma pedig el kell búcsúzni szépen a hazai közönségtől. Nem kap ki a szeged. 1X

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Tiszakécske – BVSC & Haladás – Ajka & Szeged – Mosonmagyaróvár
X2 + 1X + 1X | 2.73 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából