2024.05. 12.

Merkantil Bank Liga szelvény vasárnapra és hétfőre – 2024.05.12

Merkantil Bank Liga szelvény vasárnapra és hétfőre – 2024.05.12

Ismét vasárnap van, közeleg az NB2 vége is. A bajnok kiléte már ismert, ahogyan két kiesőé is. De még nagy a harc a második feljutó pozícióért és a kiesés elkerüléséért is. Egy 2,26-os szelvényt hoztam!

Vasas – Haladás

  • Nagyon izgalmas a verseny a második helyért! Jelenleg egy ponttal vezet a Vasas, így a sorsuk a saját kezükben van. Nincs más dolguk mint behúzni a két győzelmet a hátralévő két fordulóban. A Haladásnál komoly bajok vannak. A klub a szétesés szélén van, nincs pénz, nincs hit, négy meccse nyeretlenek és csak egy pontot tudtak szerezni. Az a szerencséjük, hogy véget ér a bajnokság, mert különben még a kiesés is benne lenne a pakliban. Nagyon bízom benne, hogy lesz valaki Vas megyében, akinek jelent valamit a Haladás, mert egy ilyen patinás nagy múltú csapat nem mehet a szemétdombra! Ma nyer a Gera Zoltán-vezette fővárosi gárda.

Szeged – Siófok

  • Szomorúan nézem a Siófok vergődését is, korábban az NB1-ben vitézkedtek, jó volt a Balaton partjára utazni meccsre. A csapat már kiesett, jövőre a hamadosztályban vitézkedik majd. Remélem, hogy nem esnek szét, és lesz valaki aki lát fantáziát a csapatban. A Szeged ellenben még a feljutásra is esélyes volt, de két meccs alatt elrontotta. A bajnokság legjobb védelmével rendelkeznek, van infrastruktúra, van pénz, van akadémia. A Szegednek is az NB1-ben lenne a helye, jövőre ott lesznek azon csapatok között, akik reálisan küzdenek majd a feljutásért. Ma pedig simán verik otthon a Siófokot, így egy szép győzelemmel búcsúznak a hazai szurkolóktól.

Kazincbarcika – Győr

  • Remekül vizsgázott a Kolorcity a héten megrendezésre kerülő Tour De Hongrie kerékpáros versenyen, öröm volt látni a sok világsztárt a sportág kedvelőinek. Ellenben a focicsapat nem mindig szerepelt jól. Jelenleg a 7. helyen állnak, abszolút közpcsapat jól mutatja ezt az eredménysoruk is: 11Gy-10D-10V és még a gólaráynuk is a nullához van közel -1 egészen pontosan. Két győzelem után vannak, de ma nehéz ellenfél érkezik. A győriek majdnem elcseszték a feljutásukat, sőt még most sincs meg, de két győzelemmel és sorozatos edzőváltással most épp lendületben vannak. De már a Vasas is kell ahhoz, hogy ők jussanak fel. Érdekes ezt látni, mert a szezon első felében úgy vezetett a Győr, hogy senki nem gondolta volna, hogy így összezuhannak. Kiváló képességű, már bizonyított idegenlégiósok vannak benne. Akad a Fraditól érkezett magyar bajnok is, de mégsem biztos a feljutás. Nekik ma nyerni kell és bízni a Vasas botlásában. De még játszanak egymás ellen, úgyhogy lesz esély kiharcolni a feljutást. De ehhez ma nyerni kell és Kazincbarcelonában ez nem lesz könnyű. X2 a tippem.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Vasas – Haladás & Szeged – Siófok & Kazincbarcika – Győr
Vasas nyer + Szeged nyer + X2 | 2.23 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
tibcsi68 2024-05-12 17:51:57
Vasas holnap játszik.
GOATOVICS30 2024-05-12 22:36:46
Ott Van amugy a cimben, hogy vasárnapi és hétføi szelveny
GOATOVICS30 2024-05-12 22:19:11
Igen m4 sportos meccs lesz,ahogy a Györ elleni,valszeg feljutasrol dõntō meccs is hétföi lesz.
Huu,ma 0-2-rōl forditotta meg A-Z Eto.
Él még a remény,de a Vasast kicsit esélyesebbnek érzem.

további tippjeink a Foci világából