2020.11. 22.

NFL: A remény hal meg utoljára (SeanTaylor21 szelvénye és írása)

NFL: A remény hal meg utoljára (SeanTaylor21 szelvénye és írása)

Washington szurkolóként a 2-7-es mérleg ellenére bízok még a csoportgyőzelmünkbe, ehhez most már meg kell nyerni az NFC keletet, más esély nincs. Minden Washington meccset láttam idén, nem alaptalanul hiszek a „csodában”, főleg, hogy a riválisok játékát is néztem sokszor. A Philly másfél, a Giants fél „győzelemmel” áll előttünk, amerikai sport módszerrel számolva. A Cowboys velünk azonos mérleggel áll. Az Eaglesnek van egy döntetlenje, a Giants egy meccsel többet játszott, 1 W-vel többjük van, de most bye weeken lesznek. Cikkemel arra próbálok rávilágítani, hogy a Redskins lesz a forduló győztese, a négy csapat közül. Reális esély van rá, de elismerem, hogy az érzelmek is szerepet játszanak a tippsorban. Szeretnék hétről-hétre változatos módszerekkel elemzésekett hozni, saját szemszögből még nem próbáltam eddig.

hirdetés

A Giants bye weeken van, ők akkor járnak jól, ha mindhárom rivális vereséget szenved ma. Csak csoportellenfél ellen tudtak győzni, Barkley nélkül rossz szezont futnak. A Bengals, Dallas kettős verhető, de a Seahawks, Cardinals, Browns, Ravens négyes ellen 0-4 lesz. 5-11-es mérleg kevés lesz a csoportgyőzelemre.

Vikings-Cowboys

  • A Cowboys 4 meccse tartó vereség sorozattal érkezik a Vikingshez, a hazaiak 3 győzelmet arattak az elmúlt három héten. A két csapat idei mérlege 4-5 (Minnesota) és 2-7 (Dallas). Andy Dalton fog irányítani a vendégeknél. Agyrázkódásból és Covid-ból visszatérve nem sok jóra számítok az, amúgy sem acélos quarterbacktől. Zeke nem képes felpörögni futó poszton, az elkapóknak nincs ki passzoljon, a védők hiába tartották átlagban 24 ponton az elmúlt 3 ellenfelet, ettől még idén botrányos, amit előadtak. A Vikings ellenben most kezd beindulni. Két hétig Cook a futó brillírozott. A Bears védelmét yardok nélkül is lefárasztotta, így a Jefferson-Rudolph-Thielen trióra nem maradt ereje Khalil Mackéknek. Most ismét Cook nagy napja jöhet (ismerve a dallas defense egységét, még biztosabb vagyok ebben). A Minny védelme is összekapta magát, kezdhetnek álmodozni a playoffról a 4-5-s mérleg ellenére. A sorsolásuk is jól néz ki, ha tényleg playoffot akarnak, muszáj legyőzni a 2-7-es Dallast. Washington szurkolóként nem félek a Cowboystól, egyszer már simán vertük őket. Jövő héten ismét nyerni kell ellenük és nagy előnyünk lehet velük szemben. Vikings sikert tippelek. A Dallas a Vikings, Washington, Ravens triótól kikap, legyőzi csodával a Bengals, Frisco kettőst, 4-10. Vereséget szenved az Eaglestől, de legyőzheti a Giantset. 5-11 nem elég csoportot nyerni.

Browns-Eagles

  • A két franchise 9 győzelméből, 1 döntetlenjéből csak 1 született pozitív (jelenleg) mérlegű csapat ellen, a Browns, Colts elleni sikere volt ez. Myles Garrett az év védője címre pályázik, de Covid miatt kihagyja a mérkőzést. Az Eagles offense Goodwin, Ertz, Djax nélkül nehezebben tudja kihasználni, Jeffrey és Goedert lehet a mentőöv. A Cleveland most is a Chubb-Hunt duóban bízhat. Kettejüknek utat kell találni az erős nevekkel rendelkező Philly védőfalban. Az elmúlt hetekben Clevelandben mostoha időjárási körülmények vannak, a 10-7, 6-16-os végeredmények tükrözik, hogy nem lehet értelmes focit játszani. Most is esőt jósolnak, ez a Brownsnak kedvez, mert ők, amúgy is a futójátékra fektetik a hangsúlyt. Örülnek, ha Mayfieldnek nem kell passzolni, főleg OBJ hiányában. Az Eagles stílusának nem fog kedvezni a „monszun”. A Brownsnak hajtani kell ezerrel, mert a csoportgyőzelem nem lesz meg és velük együtt 6 csapat áll 6-3-mal, akik 3 kiadó helyért küzdenek. A Redskins fél győzelemre megközelítheti a Phillyt, amit az utolsó fordulóban, az egymás elleni meccsen meg lehet fordítani. Browns sikert várok.

Redskins-Bengals

  • Az idei draft ½-e Chase Young fog vadászni az idei 1/1-es Burrowra. A védőre tippelek a mini csatában, összességében is hazai sikert várok. Mixon nélkül a futóját megy a kukába , Payne, Allen és Sweat elfojtja a Bengals running backjeit, Young mehet Burrowra. A Boyd-Higgins-Green elkapó triót nem lesz könnyű megfogni, de a futójáték hiányában több figyelmet fordíthatnak Fullerék a passzvédekezésre. A 9 meccsel rendelkező NFC csapatokból csak a Rams és a Saints kapott kevesebb pontot a Redskinsnél. Amennyiben a hazai offense nem adna ajándékba átlagban 10 pontot az ellenfeleknek, állhatnánk pozitív mérleggel… A Bengals védelme gyengélkedik, ha ezt se használják ki a támadók, adjuk fel a szezont. Alex Smith visszatért és 17 műtét után is jól játszik. A Giants ellen csereként szerzett 300+ yardot, 2 interceptionje (+1) viszont megfosztotta csapatát a meccs végi győztes drive lehetőségétől. A Lions ellen is 300 felett termelt, ott egyetlen védelmi szabálytalanság miatt buktak 27-30-ra. Az elmúlt három vereségét saját butaságának köszönheti a Redskins, ebből kétszer a Giantstől kaptak ki...McLaurin ennek ellenére liga elit Wr, Gibson beindult Rb poszton, Sims a semmiből parádézik elkapóként, Thomas tight endként. Burrows és AJ Green mindent meg fog tenni ellenük, de ez a meccs megmentheti a Washington szezonját. Washington sikert várok. 3-7-el utolérnék a Giantset és fél meccsre kerülnének az első helytől a csoportban. A Dallas, a kórház Frisco ( nem megalázni akarom őket a névvel, nekem is fáj a szívem, de ettől még tény, hogy lassan mindenki sérült a 49ersnél), a Panthers verhető, a Steelers, Seahawks kettőstől ki lehet kapni. 6-9-el jó helyzetbe kerül a Washington. Amennyiben a Friscotól kikapnak, 5-10. A Philly 3-1-5-el áll, a Browns, Seahawks, Packers, Saints, Cardinals ötös ellen nem lepne meg a 0-5, ami 3-1-10-et érne. Ha meglepik meg a Brownst, 4-1-9. Ezután legyőzik a Dallast 5-1-9.

Redskins 5-10, Eagles 5-1-9 . Az utolsó fordulóban az Eagles-Redskins meccs győztese fogja megnyerni a csoportot!!!


Tipp:

  • Vikings-Cowboys H 1,31
  • Redskins-Bengals H 1,64
  • Browns-Eagles H 1,79

3,85-ös odds
6/10 tipp erősség/érték

A Redskins és a Vikings sikerét kötésbe megtettem papíron 5000.ft-al.

Amennyiben félretesszük az érelmeket, akkor is helytálló a tippsor. A cikkben leírtakra is van esély, az összes NFC kelet csapat romokban. Az Eagles két győzelemmel úgy tűnt helyreállt, azután az a Giants verte el őket, akik csak a Redskinst tudták addig megverni. A Giants Barkley nélkül értelmezhetetlenül játszik, a védelem nem tud egyedül meccset nyerni. A Washington támadósora több pontot szerez az ellenfeleknek -eladott labdákból, kihagyott rúgásokból-, mint saját csapatuknak. A Dallas irányító nélkül, Zeke a sztárfutó idén betlizik, a védelem 32 pontot kap átlagban… Úgy érzem a Washington Alex Smithel képes fordítani a helyzetén, a Bengals és a Dallas ellen kötelező nyerni. A Giants és a Philly sorsolása kegyetlen, együtt 13 mérkőzésük van hátra, ebből jelenleg 9(4-5) ellenfél áll playoff helyen. Amennyiben a Washington a Bengals ellen is vereséget szenved belátom, hogy ezt a szezont fel kell adni a Skins rajongóknak.

- SeanTaylor21 -

tipp
Washington - Cincinnati A mérkőzés győztese Washington 1.79
Cleveland - Philadelphia A mérkőzés győztese Cleveland 1.64
Minnesota - Dallas A mérkőzés győztese Minnesota 1.31

3.85 | (6/10)

kapcsolódó meccsek

Washington - Cincinnati

2020. 11. 22. 19:00 | NFL Tovább a meccshez

Cleveland - Philadelphia

2020. 11. 22. 19:00 | NFL Tovább a meccshez

Minnesota - Dallas

2020. 11. 22. 22:25 | NFL Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Spitball 2020-11-22 23:30:57
Idegesítő lesz, ha a nulla cowboys-on fog elmenni a gyönyörű kötés.
seantaylor21 2020-11-22 23:41:01
a vikings off fal mindent megtesz h kuka legyen...
seantaylor21 2020-11-22 22:19:31
Eddig tökéletes ;) Saintsesek a védelem megkönnYítete az offens sorsát ;)
bánat az örömben hogy a redskins meccsen a bengals friss 1/1-es irányítója durva lábsérülést szenvedett...skins fanként is rossz volt látni mi történt Burrowal gyors felépülést és csodás karriert kívánok neki!
Lalika 2020-11-22 13:26:32
2019. 10. forduló. 1-7-el áll az Atlanta és NewOrleans-ban győznek 26-9-re. Vajon ma mit dob a sport Istene ?
seantaylor21 2020-11-22 14:07:24
a Saints védelemnek kell megoldani mert Hillel fura lesz ha ő irányít végig Saintsnél
ToMMo 2020-11-22 12:15:24
A minnesota tippet helyből megvettem. Én is néztem. Két kérdésem lenne ha esetleg olvasod. A pittsburgh győzelme illetve a Saints. Mindkettőt igen esélyesnek tartom ma, és kiegészítőnek jól jönne pl. A steelers. Viszont a Jags rendesen megszorongatta pl a packerst ami meglepett. Az Atlantánál meg őszintén szólva nem vagyok képben de voltak most nem rossz eredmények tőlük. Előre is köszi ha jut időd válaszolni.
seantaylor21 2020-11-22 13:47:40
Pitts sima lesz védelem kivégzi Jagset és eleje is robogni fog Packers meccs ide vagy oda. Saintsnél kidőlt Brees ,Hill fog irányítani így fura lesz. Hill jó qb de inkább trükkös amikor Brees mellé beteszik együtt, egyedül véggirányítani nem lesz egyszerű mert ő inkább futó/iránYítóként tud parádézni. A védelem épül Saintsbe ugyhogy ha segítenek Hillnek jó pozíciókkal nyer a Saints
ToMMo 2020-11-22 16:23:46
Köszi, most a Saintset hagyom is akkor. :D Most olvastam Brees sérüléseiről...hát az kemény menet lesz neki így 41 évesen...De legenda így is úgy is. :)
Bill 2020-11-22 12:03:53
Jó elemzés, hajrá! Ma csak ezekről a meccsekről írsz?
seantaylor21 2020-11-22 13:48:10
többi meccs tippek trükkökbe fog menni hamarosan ömlesztve
Bill 2020-11-22 14:13:53
Köszi!
seantaylor21 2020-11-22 14:18:56
kint is van de ezeket futtába írom általában, kommentbe kérdezzetek bátran, este 7ig ugy is figyelem

további tippjeink a Foci világából

Igyekszem hétről-hétre eltérő szempontok alapján bemutatni a mérkőzéseket és a hétvégi NFL dömpinget is. Ma nem a két csapatot elemzem, inkább a tippemet próbálom alátámasztani. Elnézést a Bears fanoktól, nincs bajom a Chicagoval csak változatossá próbálom tenni a cikkeket. Ebből kifolyólag ma a Vikings szemszögéből mutatom be a hajnali csoportrangadót.
Igyekszem hétről-hétre eltérő szempontok alapján bemutatni a mérkőzéseket és a hétvégi NFL dömpinget is. Ma nem a két csapatot elemzem, inkább a tippemet próbálom alátámasztani. Elnézést a Bears fanoktól, nincs bajom a Chicagoval csak változatossá próbálom tenni a cikkeket. Ebből kifolyólag ma a Vikings szemszögéből mutatom be a hajnali csoportrangadót.
Túl vagyunk a 9. játékhéten a tengerentúli amerikai futball ligában, így elérkezett az idő egy újabb szezon összefoglalóhoz. AFC-NFC bontásban, külön kategóriákra szerint osztottam be a 32 franchise-t. A fő szempont az egyesületek playoffhoz való viszonya, de az eddigi játék is elemzésre kerül. Eljött az ideje az esélylatolgatásnak, hiszen nyakunkon a hálaadás napja és a december. A mondás szerint az igazi szezon télen kezdődik, ott már nincs lehetőség hibázni vagy mehetsz „haza. Addig még van pár hetünk, addig is tekintsük át, hogy állnak a csapatok.
Túl vagyunk a 9. játékhéten a tengerentúli amerikai futball ligában, így elérkezett az idő egy újabb szezon összefoglalóhoz. AFC-NFC bontásban, külön kategóriákra szerint osztottam be a 32 franchise-t. A fő szempont az egyesületek playoffhoz való viszonya, de az eddigi játék is elemzésre kerül. Eljött az ideje az esélylatolgatásnak, hiszen nyakunkon a hálaadás napja és a december. A mondás szerint az igazi szezon télen kezdődik, ott már nincs lehetőség hibázni vagy mehetsz „haza. Addig még van pár hetünk, addig is tekintsük át, hogy állnak a csapatok.
Rangadót rendeznek az MLS Keleti-főcsoportjában. A Torontó látogat New Yorkba, a Cityhez. Bevállalós játékot, és ennek megfelelően találatokat várunk a csapatoktól.
Evergreen11
0 Tovább
Rangadót rendeznek az MLS Keleti-főcsoportjában. A Torontó látogat New Yorkba, a Cityhez. Bevállalós játékot, és ennek megfelelően találatokat várunk a csapatoktól.