ToMMo

ToMMo


Regisztrált: 5 éve

Statisztika

Cikkek száma: 1500
Hozzászólások száma: 6971

Legutolsó hozzászólások

ToMMo 2019-01-04 13:13:00
Sziasztok!
Szeretném megköszönni a támogatásotokat annyi évig, a kritikákat is, melyből azért igyekeztem mindig építkezni. 4 év 10 hónap ennyi ideje vagyok beregisztrálva az oldalra azt írja. Ebből igen hamar cikkíró lettem, szóval még töltött káposzta gombócból is szép mennyiség ez. :)
Én senkire sem tekintek ellenségként, még azokra sem akik esetleg lassan évek óta inkább csak a rosszat látják, mondják, csinálják az oldalon. Ráadásul hála az égnek azért sokkal többen inkább mindig kedvesek, rendesek voltatok hozzám is. Jókat eldumáltunk itt. :)
Ez a döntés már régóta érlelődött bennem, egyszer volt is pár hónap szünetem, bár az inkább magánéleti okok miatt, most nem erről van szó. Egyszerűen sok lett ez már, és megfogadtam, hogy 2019-ben az olyan dolgokat elkerülöm amik ártanak nekem. Sajnos sokakat lát az ember kifordulni az ilyen oldalakon, a sportfogadás, a pénz ezt teszi az emberekkel, még olyanokkal is, akikkel azelőtt tök jóba volt az ember. Hangsúlyoznom kell a tegnapi csak a jéghegy csúcsa, segített meghozni a döntést ennyi jelentősége volt maximum. Egy ideig működik ez, hogy mindent kizár az ember nem foglalkozik vele, aztán átfordul ez abba, hogy miért is szánjak én akár csak fél órát is egy napomból másokra is gondolva, mikor jobban is el tudom azt az időt tölteni. 
Tudom ez talán picit önző dolog, de vállalom, most úgy döntöttem magamat helyezem előtérbe. Régen emlegettem itt a hasábokon, hogy írni nagyon szeretek, ezért csatlakoztam anno. Ez a dolog sajnos átfordult egyfajta teherbe. Márpedig mindenkinek jobb, ha olyan nem írkál, aki már nem szeretne. :) Így pedig én azt az időt megspórolom úgymond.
Mert fogadni úgy is fogok én is továbbra is. Ugyanolyan sportfogadó vagyok mint bárki, aki szereti ezt. :) Erre most kiváló lehetőség volt ez a betbox dolog számomra. Ami mint látszik már tesztelés alatt állt tavaly év végén. 
Így most úgy tudok leköszönni az írástól, hogy akit mégis érdekelnek tippjeim azokat sem hagyom cserben, nekem is megmarad az írásra szánt idő, hiszen csak ki kell raknom a tippet. Nincs indoklás, nincs magyarázkodás. A "haters" réteg ahogy amerikában mondják is elégedett lehet hiszen nem kell olvasnia itt engem, szóval ez egy Win&Win szituáció. :) Ráadásul a sok támogatásért, a döntésem elfogadásáért azt is megbeszéltük Mackóékkal, hogy az ottani tippeimet ha úgy gondolják nyugodtan felhasználhatják cikkekhez is, ha gondolják annyi, hogy ÉN nem írom meg. :)
Egy szó, mint száz, nincs itt dráma. A regisztrációm se veszik el az éterbe (bár tegnap egy pillanatig elgondolkodtam, hogy azt is kitörlöm), szóval biztos lesz majd olyan, hogy összefutunk a kommentek közt. Olvasni azért szívesen olvasok, a Tipplapot meg amúgy is. De most tényleg úgy érzem, főleg a magam részéről, de amúgy is, hogy mindenkinek az a legjobb, ha én kiszállok ebből a szélmalom harcból. :)
Sok nyereményt mindenkinek!
ToMMo 2019-01-03 16:53:25
Nincs itt gond. Dühös volt. Meg is értem. Én meg mellényúltam. Az élet meg megy tovább. :)
ToMMo 2019-01-03 13:50:15
Nem tudom az állt-e a háttérbe amit írsz, de elég gyenge játékot nyújtott Bencic. Pedig semmi olyan extrát nem mutatott Sakkari.
A medve - rao nagy ütésváltás lesz az biztos. :)
ToMMo 2018-12-27 11:30:14
Szia!

Igen ez így van. Itt lesz továbbra is indoklással cikk formában és/vagy kommentben, amikor közt persze lesz átfedés a partnerségi kapcsolat révén. De ott ugye szimplán tipp van, szóval érdemes majd nézni mert ha idő szűkében leszek vagy csak egy megérzés az lehet épp csak ott lesz fent.
ToMMo 2018-12-27 10:20:51
Csajoknál egyébként a szezont remekül záró Barty bár kicsi odds, de a Cornet elleni meccsen igen esélyes az amúgy is hazai pályán.
Bencic-re pedig még az odds sem rossz Boulter ellen, és ő ezt komolyan veszi, hisz az idolja Federer a csapattársa.
Fiúknál Tsitsipas Norrie ellen kezd jó esélyekkel, bár ez sem túl nagy odds.
Szóval érdemes már most szemezgetni. :) 
ToMMo 2018-12-27 10:18:35
A Hopman kupán pl. máris esnek az oddsok.
A németek csapatként elég jó eséllyel indulnak a Zverev, Kerber duóval a Ferrer, Muguruza duó ellen. Ismerve a formákat.
Kerbernek új edzője van, készült is, amúgy is általában nem esélytelenül lép pályára senki ellen, főleg nem a nagyon hektikus Muguruza ellen, aki manapság többet pózol, mint amennyi erőt a teniszbe fektet. Szóval pl. az a meccs külön is jó lehet. De ugye a Németország vs Spanyolban a németek győzelme ha a párost is nézzük, ahol tavaly is jók voltak Ferrerék meg először próbálkoznak. Szóval elég esélyesek a németek.
ToMMo 2018-12-26 19:18:01
Grat tényleg lazán jöttek a gondolataid. :)
ToMMo 2018-12-26 10:53:29
Hmm az a 4.5 gól fölé tetszetős így hirtelen nekem is. :)
ToMMo 2018-12-26 08:56:23
Csak zárójeles megjegyzésként a Karpat és a Vienna is olyan manapság akikben érdemes lehet mindig gondolkozni, ha esetleg valaki szemezne velük. :)
ToMMo 2018-12-18 17:10:00
Szia!
Igen ismerős is a neved. :) Abszolút mindig örülök az értelmes párbeszédnek, szóval csak nyugodtan. 
Ez amit mondasz matematikai tény persze. Nem is lehet ezzel vitába szállni. Csak én ott érzem árnyaltnak a helyzetet, hogy ugye legtöbbször azért egy számomra jónak tűnő meccs oddsa nem tartozik a magas kategóriába. Volt már rá azért több példa, de sosem odds alapján döntök, azt csak utána látom, és általában az oddsmakerek nem végzik rosszul a dolgukat. 
Na most a tegnapi példából nézve, 1.50 volt a Ceske, 1.30 Barney. Ha külön rakom 0.5 egység plusz a hoki, aztán ugye -1 egység a darts, tehát fél egység bukó végül. Így meg szelóként volt 1 egység a bukó. De mivan ha mindkettő elmegy? Akkor az 2 egység bukó külön rakva. Tehát amivel nő úgymond az esély matematikailag, azzal párhuzamosan nő az esély egy nagyobb bukóra ha úgy alakul. 
Ezért én árnyaltabbnak tartom a dolgot, viszont pl. most maradva a hokinál, mert így hogy nincs tenisz ilyenkor azért ebbe szoktam energiát fektetni leginkább. Szóval most mióta ezeket írogatom, nem panaszkodhatok, hoki terén jól alakult a tippek szép százaléka. De én főként meccs győztes opciót preferáltam mindig is, mert a korong néha betyárul pattan, viszont a meccset mindenképp eldöntik. Na most párhuzamosan megnézni, hogy mennyit rontana mondjuk százalékosan ha az mind 1X2-ben menne, viszont az odds ugye nagyobb. Csak hát ehhez nagy elemszám kéne, ami idő, bevallom ilyennek sosem álltam így neki. 
Szóval mint ahogy kezdtem igaz ez, de én azért árnyaltabbnak gondolom a képet. Mindig a lehető legkisebb eseményszámmal igyekszem én is dolgozni, ha egy mód van rá. Szelvény téren általában a 2-t preferálom ezért. Viszont a kevesebb néha több. Valóban nem kellett volna a dartsba belemennem, még akkor sem ha követem, szeretem, sőt még játszom is, persze csak amatőr szinten. Mert egy sima 1.40 is többet ér, mint végül bukni. :)
Egyébként tűkön ülve várom a tenisz szezont, és örülök, hogy értékelted az eddigi gondolataimat amúgy. :)
ToMMo 2018-12-18 16:46:38
Gondolom igen. Szerintem neki szólt a fentebbi komment, csak azóta már ha jól sejtem ismét törlődött minden nyomával együtt. :)
Szót se érdemel kb. :)
ToMMo 2018-12-14 15:08:59
Szia!
Nekem a Pittsburgh a megbízhatatlanság mintaképe az idei szezonban. És egyben csalódás is. Teljesen kiszámíthatatlannak tartom mind otthon, mind idegenben minden meccsüket. :/
ToMMo 2018-12-11 14:29:02
Ezúttal minden szeló és gondolat sikeresen jött. Soha rosszabb napot! Próbálok majd nézni ma estére is, ha olyat látok! :)
ToMMo 2018-12-08 21:47:33
Én ma valahogy az NHL-t akkor sem érzem. Az EU hokin szépen jöttek a dolgok legalább. Nem baj NHL is van más nap is. :D
ToMMo 2018-12-08 09:46:52
Őszintén megmondom nézegettem olyat mint mondjuk a Kladno rendes játékidőben. Vagy a Vienna, illetve még a Kazany és a Karpat ami vonzza a szemem. De eddig úgy isten igazából nem tudtam magam meggyőzni egyikről sem. Talán az éjszakai Ducks égés is benne van ebben. De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hátha csak nem láttam meg valami jó meccset/opciót mára. :)
ToMMo 2018-12-07 16:29:19
Jómagam csak ritkán próbálkoztam vele, de sokan mondták már, szóval biztos hogy van benne igazság, hogy érdemes azzal is próbálkozni. :)
ToMMo 2018-12-07 13:43:37
Az Edmonton X benne lehet abban a meccsben simán szerintem is. A Sharks idegenbeli győzelme kevésbé megfogó gondolat. Igazából ott is simán el tudnék képzelni X-et.
ToMMo 2018-12-04 16:17:50
Térj vissza te is, és még aktívabb lesz. :) Amúgy az LA-n még én is elgondolkoztam.
ToMMo 2018-12-04 16:10:27
Köszönöm a magam részéről az elismerő szavakat. Meg sokaknak szépen jön. Ezért is élesztem fel mindig ilyenkor a rovatot, mikor nincs tenisz. :) Szeretjük a hokit, helyenként remélem profitálni is tudunk belőle! :)
Én ma végül egy bohócszelót raktam csak...az említett meccseket kb. egybe, azért ilyen kéteséllyel növelve a neccesebbek esélyeit. Trinec X2, Skelleftea 1X, Banska 1X, Szentpétervár 3esélyben win. :)
ToMMo 2018-12-04 10:05:07
Azért emeltem ki ezeket a dolgokat/meccseket a beharangozóba, mert én eddig egy Trinec X2, SZKA Szentpétervár rendes játékidős winnel szimpatizálok a legjobban.
Emellett tetszik a Besztercebánya és a Skelleftea hazai meccsgyőztes gondolata is. 
Az NHL engem ma este a sok meccs ellenére sem vonz, egyik párosítás sem tetszik eddig. Esetleg a Tampa amilyen formában tolja, hogy talán ők.
Na, de azért is dobtam be a meccseket, mert még én sem döntöttem. Hátha ti kimozdítotok gondolatokkal a döntésképtelenségből. :)
ToMMo 2018-12-03 15:52:10
A Csíkszereda eléggé megy idén. De őszintén szólva annyira nem követtem én az Erste Ligát...sok gólt várnék viszont.
ToMMo 2018-11-28 10:36:00
A döntetlen a Liverpoolnak is jó lehet...sőt! Ugyanis egy ponttal több van nekik mint a PSG-nek. :D Tehát onnantól csak meg kell verni az Anfielden a Napolit, ahova senki sem nagyon nyerni jár csak jelzem. :)
ToMMo 2018-11-27 11:45:04
A hendivel lehet játszani amúgy ez jogos. Már csak azért is, mert a ugye a hátrányban levő csapat mikor lehozza a kapusát, akkor nem ritka az üres kapus gól itt főleg. És akkor meg is van a hendi. 
A 80%-ot azért nem tudom...próbálkoztak többen már ezt taktika szinten alkalmazni, és igazán plusszos eredményt nem láttam. Ettől persze működhet.
ToMMo 2018-11-24 10:32:17
A Chicagoval kapcsolatban abszolút igazad van...hibás döntések sorozatát hozták a közelmúltban. Hála az égnek a Tampa ki is használta ezt a lehetőséget, ahogy gondoltam. :)
ToMMo 2018-11-24 10:28:02
Én is így gondolom. Úgy legyen! :D
ToMMo 2018-11-21 20:32:20
Szerintem mindkét over tippednek ülnie kell! Hajrá! :)
ToMMo 2018-11-21 13:38:14
Elég csábító a szorzó valóban. És simán benne lehet az over. Én most azért hagytam mert van ahol viszont kifejezetten arra alapoznak, hogy a Wild védelme elég jó ahhoz, hogy megfogja a Sens támadókat, és ott pl. undert ajánlanak. De amúgy én is overre hajlanék.
ToMMo 2018-11-20 09:51:08
Masarova ma már remélem le tudja játszani a meccsét, és főleg azt remélem, hogy nyer is most már...
ToMMo 2018-11-19 08:33:28
Apropó holtszezon legyen-e idén is a már-már hagyománnyá váló szépségverseny? :) Mert akkor azt lassan elindítom.
ToMMo 2018-11-19 08:32:46
Hát elég szegényes már sajnos a kínálat. Vége a vb-nek is és igazából csak a davis kupa van hátra. Ez már a holtszezon. :/
Egy tipp tetszene ma amúgy, a 2016-os junior garros bajnok Rebeka Masarova. Aki jó nagy kihagyást követően azért szépen építkezik ismét, immáron spanyol színekben. Szerintem neki áll ez az elődöntő olyan 1.40-ért. De más teniszt nem tudnék mellé tenni.