Tenisz

Kanadára kerül a fókusz az elkövetkező egy hétben, egy különleges tornára, ami WTA szinten premier 5-ös kategória, ATP-nél pedig Masters. Idén Montrealba utaznak a hölgyek, és Torontoba a férfiak, ezt egyébként felváltva csinálják évről évre. Fontos tornák következnek tehát, de ne feledkezzünk meg a végjátékról az eheti tornáknál sem. Beszéljük meg! 

A csütörtöki nap nem hozott szerencsét a magyar lányoknak. Babos elég nagy vereségbe szaladt bele, míg Stollár Fanny heroikus küzdelemben maradt alul döntő szett tie-break 13-15-tel. Nagy kár érte, viszont párosban ismét bizonyította klasszisát Fanny, hiszen a top25-ös Chan/Yang duót búcsúztatták mostani párjával. A tornák pedig folytatódnak, keressük meg ma is a legjobb opciókat!

Jó barátnőjét, és egyben páros partnerét sikerült búcsúztatnia San Joseban Babos Timinek az első körben Mladenovic személyében, és ezzel egy 5 meccses vereség sorozatot szakított meg. Ma Sakkarival kell szembenéznie, és mindeközben folytatódik a többi amerikai, és más egyéb helyen vívott torna is. Keressük meg ma is a legjobb opciókat!

Oldalak