Tenisz

A hétvégén Franciaország csap össze Horvátországgal a Davis Kupa keretein belül. A címvédő hazai pályán fogadja tehát a sikerre éhes horvátokat, és mint tudjuk, jelenlegi formájában ez az utolsó Davis Kupa. A tét nem kicsi tehát, mégis van egy határozott gondolatom a végső győztesről.

 

Az Online fogadóirodák a teniszt az egyik legkedveltebb sportágként tartják számon, amely közvetlenül a labdarúgást követi második helyen. Az ATP-, a WTA- és a Challenger bajnokságok szinte minden nap megrendezésre kerülnek, ezért bő a fogadási kínálat. A teniszt érintő rövidítés-startégia mérkőzések egyik speciális szabályával, a tie-break-kel foglalkozik. Könnyen és eredményesen alkalmazható stratégia.

Novak Djokovic ma minden bizonnyal felteszi a koronát az idei évére. Bár azért ehhez Alex Zverev is megpróbál hozzászólni valamit. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a szerb teniszező ismét a világverő-formájában van. A kérdés az, szettet nyer-e a tehetséges német? A 2-1-es Djokovic-siker 3,55-öt ér ma a bukiknál. Beszéljük meg!

 

Mivel a nap keleten kel fel ezért az ázsiai tenisztornák nekünk helyi idő szerint nagyon korán vannak, meg egyébként is minek tövig rágni a körmünket amikor békésen pihenhetünk és reggel ébredés után ellenőrizhetjük a fogadásunkat és egy pillanat alatt kiderülhet, hogy vidám lesz-e a vasárnapi ebéd vagy tovább kell próbálkoznunk. Két tenisz meccset hoztam nektek hajnalra, reméljük hasonló sikerrel mint tegnap.

WTA-Villámtipp reggelre

2018. Nov. 16.
Tapuah

Nagyjából a tenisz idény vége felé járunk már csak néhány torna maradt erre az évre, hogy aztán egy rövid pihenővel és sok bemutató meccsel megspékelve kezdődjön az új év. Reggel a Taipei-i tenisztornán találtam egy meccset ahol nem biztos, hogy ugyanúgy osztottam volna ki az oddszokat ahogy azok most vannak.

2018-ban, Bécsben már találkozott egyszer Kei Nishikori és Dominic Thiem. Akkor a japán teniszező viszonylag simán, 6-3,6-1-re behúzta a meccset. Az a játék is fedett csarnokban volt, ahogyan az idei ATP-világbajnokságot is rendezik. Vajon vissza tud vágni ma sokkal nagyobb tét mellett az osztrák játékos? Ezen kívül több remek challenger-torna is zajlik, érdemes bogarászni kicsit! Beszéljük meg!                                                                                                                                              

 

A mai két VB-meccs az oddsmesterek véleménye alapján nem tűnik kiegyenlítettnek. Az első meccsen Nishikori és Kevin Anderson játszik, itt a japánt látják jobbnak (1,6 körüli szorzók vannak rá), a másik mérkőzésen Federer játszik Thiemmel. Itt a svájci zsenire 1,30 az odds. De vajon tényleg ennyire egyértelműek ezek a meccsek? Beszéljük meg!

 

A hétvégén rendezik a FED Kupa döntőjét is a hölgyeknél. A címvédő USA csap össze az előttük 3 évig zsinórban diadalmaskodó csehekkel. Jó válogatottak meccselnek a döntőben tehát, de azt mondjuk koránt sem jelenthetjük ki, hogy a legjobb névsoraikkal. Főleg úgy, hogy Kvitova sem fog szombaton még biztos játszani betegség miatt. Viszont így lehet a szereplők motivációja nagyobb lesz a győzelemre. Emellett persze zajlik tovább a többi teniszesemény is. Beszéljünk róluk!

Oldalak