2023.11. 19.

Bet of the day: Saarbrücken - Dresden (Német bajnoki az EB-selejtezők árnyékában 3.0!) - 2023.11.19

Bet of the day: Saarbrücken - Dresden (Német bajnoki az EB-selejtezők árnyékában 3.0!) - 2023.11.19

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. A német harmadik vonalban a A Dynamo Dresden ma egy esetleges győzelme esetén már öt egymást követő győzelmet számlálna, ez pedig nagyon komoly motiváció.

  • A Saarbrucken számára ez a 4. szezon a 3. Ligában a negyedik osztályból való feljutásuk óta. Az előző három szezonban a tabella első hét helyezettje között voltak, de ebben a szezonban derekasan küzdenek. Jelenleg a 15. helyen állnak a tabellán, 13 mérkőzés után három győzelemmel és 15 ponttal. Mindössze két ponttal és két hellyel vannak a kieső zóna felett. Öt mérkőzés óta nyeretlenek a bajnokságban, és az előző nyolc meccsükön egy győzelmet arattak. A Saarbrucken ebben a szezonban nagyon eredményes. Huszonhárom gólt lőttek, és csak négy csapat hatékonyabb náluk. Mindössze két mérkőzésen nem kaptak gólt, és minden hazai meccsükön legalább egy gólt szereztek. 21 gólt kaptak, és csak két alkalommal maradtak hibátlanok. A 13 meccsükből tíz BTTS-sel végződött, hat hazai meccsükből pedig öt. Az idei szezonban lejátszott mérkőzéseiken átlagosan 3,38 gólt kaptunk meccsenként ez a harmadik legmagasabb a bajnokságban.
  • A Dynamo Dresden a második szezonját játssza a 3. Ligában. Az előző szezonban a 6. helyen végeztek, most pedig 14 mérkőzés után a listavezetők. A Dynamo 11 győzelemmel és 34 ponttal áll 11 mérkőzés után, és pontegyenlőségben a 2. helyen álló Regensburggal. A bajnokságban sorozatban négy győzelemnél járnak, és az utolsó hat meccsükön veretlenek, ebből ötöt megnyertek. A Dynamo az elmúlt 12 mérkőzésen 10 győzelmet és egy vereséget könyvelhet el. A 26 lőtt góllal a harmadik legjobb támadósorral rendelkeznek a ligában, és mindössze két meccsen nem sikerült betalálniuk. A 11 kapott góllal a liga legjobb védelmével rendelkeznek.
  • A liga legjobb támadósora és a legjobb védelme egyszerre meg a leggyengébb védelem ellen, ahol viszont jók a támadók! Ez pedig nálam vendégsikert és minimum három lőtt gólt jelent a meccsen.

tipp
Saarbrücken - Dresden
Dresden nyer és több mint 2,5 gól a mérkőzésen | 3.00 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
jozsi94 2023-11-19 15:17:11
A Dynamo ma úgy döntött, hogy inkább kikap.
Valószínűleg fogadást tettek arra, hogy nyer az ellenfél a Saarbrücken.
kohalmi82 2023-11-19 05:35:39
Emlékszem 1992 - ben mindketten még elsőosztályú csapatként játszott, sok minden változott azóta.
: /
Köszönöm a tippedet megrakom.

további tippjeink a Foci világából