Német

Két 17 pontos együttes összecsapása zárja a német másodosztály 13. fordulóját a szokásos hétfő esti időpontban. A győztesnek járó három egység azt jelentené jelen esetben, hogy holtversenyben  a negyedik helyre kerülne a meccs nyertese. Ezt a tényt bizony figyelembe kell venni a sportfogadók számára. Van jó tippünk!

Mainz vs Bremen

2018. Nov. 4.
Gandras

A hétközi kupafordulóban egy hosszabbításos találkozón  esett ki a Mainz, míg a Werder simán továbblépett alacsonyabb osztályú ellenfelén keresztül. Nehéz dolguk lesz ezek után, ráadásul a bajnoki formájuk sem kimagasló, hat meccse nem tudtak bajnokit nyerni.

Mönchengladbach - Düsseldorf

2018. Nov. 4.
Gandras

Remek széria után szaladt bele két pofonba a Gladbach korábban a bajnokságban, majd a hét közepén a kupában. Megtorpantak semmi kétség, s kérdés hogy pl. a Leverkusentől kapott ötös mennyire vágta őket padlóra, s hogy most pár nap alatt mennyire is tudják összekapni magukat egy kötelező gyakorlat előtt, hisz otthon az újonc ellen a három egység a minimum.

Megvolt az edzőváltás a sváboknál, viszont az új mesterrel sem sikerült pontot szerezniük két mérkőzésből, ráadásul egyaránt 4-4 gólt kaptak lőtt gól nélkül. Nincs könnyű meccs, nem is lesz idén, ezt most már szerintem belátják, illetve el is hiszik a stuttgarti vezetők, valamint játékosok ugyanúgy, s valami hasonló vár rájuk ma is a remek formában lévő Eintracht ellen.

Ezúttal a Német Kupa keretein belül futnak össze a felek, legutóbb fordított pályaválasztás mellett a bajnokságban 2-1-re nyerni tudott a Mainz. Most visszavághatnak Baumék jó eséllyel, hisz Sandro Schwarz együttese eddig idegenben még csak egyetlen pontot tudott gyűjteni, igaz, ahogyan ezt ilyenkor szokták mondani a DFB más kávéház.

Az Atleti elleni 4-0-s győzelem után ismét a Bundesliga, ezúttal Dárdai Pál Herthája került a még veretlen Borussia Dortmund útjába. A helyszín a Signal Iduna Park és 1,39-et ér elenleg a HAZAI siker. Nyilván ehhez Dárdainak is lesz egy-két szava, de gondolom, az Atletico sem feltartott kezekkel ment ki a pályára Griezmannal, Costával, vagy épp Filipe Luissal.  Mi viszont találtunk egy esélyes 2,60-as szorzót a meccsre!

Oldalak