Bundesliga

Mainz vs Bremen

2018. Nov. 4.
Gandras

A hétközi kupafordulóban egy hosszabbításos találkozón  esett ki a Mainz, míg a Werder simán továbblépett alacsonyabb osztályú ellenfelén keresztül. Nehéz dolguk lesz ezek után, ráadásul a bajnoki formájuk sem kimagasló, hat meccse nem tudtak bajnokit nyerni.

Mönchengladbach - Düsseldorf

2018. Nov. 4.
Gandras

Remek széria után szaladt bele két pofonba a Gladbach korábban a bajnokságban, majd a hét közepén a kupában. Megtorpantak semmi kétség, s kérdés hogy pl. a Leverkusentől kapott ötös mennyire vágta őket padlóra, s hogy most pár nap alatt mennyire is tudják összekapni magukat egy kötelező gyakorlat előtt, hisz otthon az újonc ellen a három egység a minimum.

Megvolt az edzőváltás a sváboknál, viszont az új mesterrel sem sikerült pontot szerezniük két mérkőzésből, ráadásul egyaránt 4-4 gólt kaptak lőtt gól nélkül. Nincs könnyű meccs, nem is lesz idén, ezt most már szerintem belátják, illetve el is hiszik a stuttgarti vezetők, valamint játékosok ugyanúgy, s valami hasonló vár rájuk ma is a remek formában lévő Eintracht ellen.

Az Atleti elleni 4-0-s győzelem után ismét a Bundesliga, ezúttal Dárdai Pál Herthája került a még veretlen Borussia Dortmund útjába. A helyszín a Signal Iduna Park és 1,39-et ér elenleg a HAZAI siker. Nyilván ehhez Dárdainak is lesz egy-két szava, de gondolom, az Atletico sem feltartott kezekkel ment ki a pályára Griezmannal, Costával, vagy épp Filipe Luissal.  Mi viszont találtunk egy esélyes 2,60-as szorzót a meccsre!

Nem tudott nyerni a Hamburg hazai környezetben, ami után a hírek szerint erősen a fejére koppintott a szakmai stábnak a vezetőség, és a játékosoknak egyaránt. Ennek lett az eredménye, hogy a március óta a vezetőedzői posztot betöltő Christia Titztől megváltak. Az új edzővel utaznak Magdeburgba. Remek tippünk van!

Joelinton Firmino nyomdokain!

2018. Oct. 24.
Pákász

2018-ban a Hoffenheim támadószekciója két lépésben jelentősen meggyengült. Először júliusban távozott Mark Uth és Serge Gnabri, majd januárban a Bayern München megvette Sandro Wagnert, így aztán Julian Nagelsmannak lépnie kellett. A fiatal vezetőedző úgy döntött, hogy visszarendeli a Rapid Wiennek két évre kölcsön adott 22 éves Joelintont. A fiatal brazil támadó olyan teljesítménnyel rukkolt ki fél év alatt, hogy ma már a "következő Firmino"-ként aposztrofákják a német csapatnál!

Kaptunk olyan kritikát, hogy könnyű csak a statisztikákból cikket fabrikálni, holott az elsődleges információkat, a forma alakulását, a sérültek számát és nevét, illetve még a korábbi meccsek rövid leiratát is mind-mind ezekről a statisztikai oldalakról lehet levadászni. Ezeknek az átböngészése időbe telik. Egy jó tippster ezután elolvassa a csapatok oldalait, illetve érdekességeket is keres, hogy mindezek után hozza meg a döntést, természetesen a szorzók ismeretében. Higgyétek el, nem kevés időt spórolunk meg Nektek azzal, hogy ezeket megtesszük. Érdekességképpen lefordítottuk egy közismert német sportfogadó oldal mai írását a ’Gladbach – Mainz meccséről. Nyilván a nyelvi sajátosságokat magyarítottuk ahol kellett. Érdemes elolvasni, így néz ki egy német sportelemzés!

Oldalak