Bundesliga

Két meccs négy pont. Így kezdte a Bundesliga idei kiírását a Borussia Dortmund alakulata. Legutóbb csak egy döntetlenre voltak jók a Hannover ellen idegenben, így ma oda kell figyelni azok ellen a frankfurtiak ellen, akik legutóbb hazai környezetben kaptak ki a Werdertől! Ráadásul a mai meccsen nem az ő vállukat terheli a győzelmi kényszer. Lássuk mit várunk a meccstől!

A hatalmas VB - pofon után hogyan áll talpra a német foci, tehetnénk fel a kérdést elsősorban. Azonban úgy gondolom, hogy az a mérhetetlen merítési lehetőség, ami a rendelkezésükre áll simán átlendíti őket a krízisen. Számos fiatal tehetség, és fiatal edző, telt házas meccsek, illetve a lendületes mérkőzések pontvadászatából jelentjük.

A hatalmas VB-pofon után hogyan áll talpra a német foci, tehetnénk fel a kérdést elsősorban. Azonban úgy gondolom, hogy az a mérhetetlen merítési lehetőség, ami a rendelkezésükre áll simán átlendíti őket a krízisen. Számos fiatal tehetség, és fiatal edző, teltházas meccsek, várnak a sportfogadókra, akik mindjárt a a nyitómeccsen egy 2,25-ös tippet olvashatnak! Tartsatok velünk!