2023.10. 13.

Fogadáskészítő: Dortmund II – RW Essen (Gólos meccs a német háromban!) – 2023.10.13

Fogadáskészítő: Dortmund II – RW Essen (Gólos meccs a német háromban!) – 2023.10.13

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! A Dortmund II célja, hogy hat meccsre növelje veretlen-sorozatát a Bundesliga 3 mai bajnokiján, amikor a RW Essen csapatát fogadják.

Dortmund Amatőr - RW Essen
10. 13. 19:00 Bundesliga 3.
Tipp: Mindkét csapat gól + over 2,5 gól
Odds: 2,08
Stake: 7/10
Indoklás:

  • A Dortmund II-nek ez a harmadik szezonja a német 3. Ligában. Az előző két szezonban a tabella második felében, illetve a középmezőnyben végeztek. Ebben a szezonban 10 mérkőzés után négy győzelemmel és 16 ponttal a 6. helyen állnak. Jelenleg öt mérkőzés óta veretlenek, ebből hármat megnyertek. Három egymást követő három győzelemig tartó szériában voltak, de legutóbb 2-2-es döntetlent játszottak Bielefeldben. A dortmundi tarcsi nagyon gólgazdag meccseket szokott játszani, az utolsó öt meccsükből négy is over 2,5-lel végződött, viszont a védelem nem a legmasszívabb, így rendszeresen kapnak is gólokat! Az utolsó öt meccsükön három esetben kettő-, vagy több találatot kaptak! A csapat próbálja követni a felnőtt gárda taktikai felállását, de ezen a szinten a védelmek koránt sem olyan erősek, mint az élvonalban.
  • Az RW Essen csapatának ez a második szezonja a 3. Ligában. Az előző szezonban a kiesés ellen küzdöttek, és a 15. helyen végeztek, öt ponttal a kieső zóna fölött. Az idei szezonkezdet ismét nehéznek ígérkezik. Három győzelmet arattak és 10 mérkőzés után 12 pontot gyűjtöttek. A tabellán a 15. helyen állnak, mindössze három ponttal a kiesőzóna felett, úgy fest az idei szezon sem lesz jobb, mint a tavalyi. Támadásban küszködnek, és mindössze kilenc gólt szereztek. Csak két csapat szerzett náluk kevesebb gólt.Idegenben öt meccsen három vereséget szenvedtek el.
  • Minden arra mutat, hogy ez a mai meccs egy gólgazdag összecsapás lesz, ahol a Dortmundi fiatalok támadóereje biztosan betalál majd, de még az esseniek gyengébb csatárai is képesek lesznek legalább egy alkalommal bevenni a sárga-feketék hálóját. 2-1
tipp
Dortmund Amatőr - RW Essen
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5 | Igen és több, mint 2,5 | 2.02 | (7/10)

kapcsolódó meccs

Dortmund Amatőr - RW Essen

2023. 10. 13. 19:00 | Bundesliga 3. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából