2023.06. 22.

A Nap Meccse!: Belgium U21 - Hollandia U21 (EB-csoportkörös meccs!) - 2023.06.22

A Nap Meccse!: Belgium U21 - Hollandia U21  (EB-csoportkörös meccs!) - 2023.06.22

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Franciaország U21-es válogatottja és Olaszország U21-es válogatottja ma a kolozsvári Arénában kezdi meg az Európa-bajnokság megnyerésére irányuló küzdelmeit.

  • Mivel a 2021-es kiírásban mindkét nemzet meglepetésre kiesett a negyeddöntőben, ezúttal mindenképpen jobb szereplést szeretnének elérni. A francia labdarúgó-válogatottban rendszeresen felbukkanó tehetségek ellenére bizarr, hogy ez a nemzet 1988 óta nem nyert U21-es Európa-bajnokságot, és nemrégiben hat egymást követő tornára sem sikerült kvalifikálnia magát. Egyik csapat sem szenvedett vereséget a selejtezők során és a csoportjuknak is ők ketten a masszív esélyesei. Annak tudatában, hogy a hátralévő csoportmérkőzések mindegyikén, mindketten egyértelmű esélyesek a győzelemre, a vereség elkerülése prioritássá válhat prioritássá ma és nem lennénk meglepve, ha egy gólszegény döntetlent látnánk.

 

 

tipp
U21Franciaország - U21Olaszország
1X2 + Gólszám 2,5 | Döntetlen és kevesebb | 4.15 | (8/10)

kapcsolódó meccs

U21Franciaország - U21Olaszország

2023. 06. 22. 20:45 | U21 Eb, D csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából