2022.07. 15.

A Nap Meccse! - Horvát bajnoki rajt városi derbivel! - 2022.07.15

A Nap Meccse! - Horvát bajnoki rajt városi derbivel! - 2022.07.15

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai csettintős mérkőzés a horvát bajnokság nyitófordulójának városi derbije, a Dinamo Zagreb – Lokomotív Zagreb összecsapás.

  • A Dinamo Zágráb az egész kelet-közép európai térség egyik legkiválóbb és legértékesebb alakulata. Játékosállományának aktuális értéke 101 millió euró a Transfermarkt szerint. Rendszeres résztvevői valamelyik európai csoportkörnek, BL-, vagy EL általában. Minden évben ők a horvát bajnokság esélyesei. Ezenkívül az egyik legkiválóbb utánpótlás-nevelő műhely! Minden szezon átigazolási időszakában egy-, vagy több labdarúgót adnak el valamelyik TOPbajnokságba, elég csak Dani Olmóra gondolni például.Ezen a nyáron is értékesítettek több labdarúgót is topbajnokságba, elég csak megemlíteni Bartol Franjicot, aki a Wolfsburghoz ment, valamint Kristijan Jakicot, akit a Frankfurt igazolt le. Az érkezési oldalon van egy csomó kölcsönből visszaérkező játékos, valamint a Norwichtól szabadon érkező Josip Drmic, A Rapidtól megvásárolt Robert Ljubicic és az Atalantától megszerzett Bosko Sutalo. Ante Casic edzőnek, ahogy minden évben az aktuális Dinamo-trénernek kiváló játékosanyag áll rendelkezésre ahhoz, hogy ismét megnyerjék a bajnokságot és sikereket érjenek el a nemzetközi színtéren is.
  • A Lokomotiv Zágráb tavaly 5. lett, idén a negyedik légértékesebb kerettel rendelkező alakulat a horvát bajnokságban, de még így is csak negyede a játékosállomány becsült értéke, mint a Dinamónak. Nincs értékesebb igazolás, csupa kölcsöntranszferek vannak oda-vissza, valamint Vladan Bubanja érkezett a Sutjeskától. Nem is akarom ragozni sokáig. Azon kívül, hogy hazai győzelem születik az idénynyitón, még lesz minimum három gól is.

 

tipp
Dinamo Zágráb - Lokomotív Zágráb
1X2 + Gólszám 2,5 | Hazai és több | 1.76 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Dinamo Zágráb - Lokomotív Zágráb

2022. 07. 15. 20:00 | Horvát bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából