2022.09. 22.

A Nap Meccse! - Litván pillanatok!- 2022.09.22

A Nap Meccse! - Litván pillanatok!- 2022.09.22

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai csettintős meccs: Litvánia – Feröer szigetek a Nemzetek ligájából!

  • Sajnos Litvániának eddig semmi de semmi nem jött össze a C-csoport 1-es kvartettjében. Négy meccs négy vereség, utolsó hely. 12 kapott és csak egy lőtt gól. Menthetetlen erre mondják, de becsület és tartás is van a világon és ha van meccs, ami nyerhető, ebből a hat összecsapásból, akkor ez a mai-, Feröer elleni találkozó lesz. De csak talán, hiszen Feröer előrébb tart, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy egyszer már legyőzték Litvániát, igaz hazai pályán, valamint nekik már van egy döntetlenjük is Luxemburg ellen! Litvánia utolsó győzelme még márciusban San Marinó ellen volt, valamint még tavaly októberben megverték Bulgáriát. Nem egy világverő csapat, legértékesebb játékosa Edgaras Utkus, a Cercle Bruges labdarúgója, aki most éppen sérült. Arvydas Novikovas a Samsunsporban kergeti a bogyót, Justas Lasickas pedig az Olimpija Ljubljanában focizik.
  • A biztonságra kell törekedni, a hazai győzelmet sajnos még a hazai pálya sem garantálja, de gólra jó lehet a litván nemzeti tizenegy, a vendégek pedig kibekkelik. Nekik a döntetlen is jó. Kevés gól várható.
tipp
Litvánia - Feröer-szigetek
Gólszám 2,5 | Kevesebb, mint 2,5 | 1.50 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Litvánia - Feröer-szigetek

2022. 09. 22. 20:45 | Nemzetek Ligája, C div, 1.csop Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából