2021.12. 15.

A Nap Meccse! - Patinátlan győzelem Belgiumban - 2021.12.15

A Nap Meccse! - Patinátlan győzelem Belgiumban - 2021.12.15

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Mai csettintés a belga élvonalból való: Zulte Waregem - Saint-Gilloise

  • A Saint-Gilloise, vagy más néven Royale Union egy érdekes csapat Belgiumban. A Belga élvonalban bizony igencsak érdekes dolgok történnek, nagyon úgy fest, hogy az eddigi évek állóvize alaposan felkavaródott. Van egy bizonyos Royal Union Saint-Gilloise nevű csapat, amely a másodosztályban pilinckázott egészen 2018-ig, amikor is tulajdonosváltás történt a csapat életében. Tony Bloom lett a Royale Union többségi tulajdonosa, üzlettársa Alex Muzio pedig az elnök. Van pénz szarásig, a csapattal elkezdtek foglalkozni, aminek meg is lett az eredménye. A Rulyale Union SG 48 év után tavaly megnyerte a másodosztályt és feljutott az élvonalba. Az edző Felice Mazzu 12 új játékost épített be a csapatba nyáron és az eredmények őt igazolják. 18 forduló után még mindig első helyen állnak és még mindig van négy pont előnyük a Bruges előtt. Jómagam utálom az ilyen mesterségesen feltunningolt csapatokat és k.rvára nem érdemlik meg a bajnoki címet. Semmi dicső múlt, semmi patina. Nagyon remélem, hogy a Brugge végül lenyomja majd őket. De ma sajnos nem lehet meglepetésre voksolni, mert a Waregem kiesőjelölt. Nagyon sima vendég ez és a szorzó sem rossz rá!
tipp
Zulte Waregem - Saint-Gilloise
1X2 | Saint-Gilloise | 1.42 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Zulte Waregem - Saint-Gilloise

2021. 12. 15. 18:45 | Belga bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
SSLDalex 2021-12-15 02:07:39
Ha azt nezzuk hogy par honapja a brugge es a royal union meccsen idegenben epp hogy csak nyerni tudott a brugge , a waregemet pedig pont most verte meg hazai palyan a Brugge 3 0ra, akkor ennek is valami ilyesmi eredmenynek kell lennie. 1 3/ 0 3.
Bár szeptemberben 2 1 lett a waregem es a royal union osszecsapasa, ugy hogy a waregem az egesz meccset ember hatranyban jatszotta, azota sokat gyengult a " kiesőjelölt" csapat.

TIPP: 1:0 hendi Vendég győzelem. Odds: 1,90

Helyesirasi es egyeb hibakert bocsanat!
SSLDalex 2021-12-15 03:20:05
A royal union javara lett 2 1 a szeptemberi meccsen*
Felreerthetoen irtam...

további tippjeink a Foci világából