2022.12. 16.

A Nap Meccse! - Tüzes portói a Ligakupában! - 2022.12.16

A Nap Meccse! - Tüzes portói a Ligakupában! - 2022.12.16

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai nap meccse a portugál Ligakupa összecsapása, a Porto – Vizela találkozó!

  • A Ligakupa Portugáliában csoportrendszerben zajlik. Az A-csoportban két meccs után a három pontos Porto áll az első helyen, a két döntetlennel kétpontos Vizela a második helyen áll. A Porto múlt héten Danny Loader nagyszerű játékával 2-0 arányban megverte a Chavest, ezzel megerősítve első helyét a csoportban. Ezt a szép sikert egy kiábrándító 2-2-es döntetlen követte a második ligás Mafra ellenében. Ez jól mutatja, hogy a Ligakupa nem mindig hozza ki a legjobbat az elsőligás élcsapatok közül sem. A bajnokságban Sergio Conceicao csapata a második helyre zárkózott föl 13 meccsen 29 ponttal, nyolc ponttal lemaradva a rivális és listavezető Benficától. A mai meccsre Conceicao mester nem számíthat Gabriel Veron és Zaidu Sanusi védőkettősre, akik jelenleg térd- és izomsérülésből lábadoznak. A kanadai válogatott Stephen Eustaquio a VB-n izomsérülést szenvedett, így a Porto biztosan tartalékos lesz. De még így is magasan esélyesebb.
  • A Vizela legutóbb majdnem megverte a Mafrát a LIgakupában, de csak majdnem, mert a 23 éves csatára, Milutin Osmajic a 93. percben kihagyott egy büntetőt! A Vizela november 13-án megszakította négymeccses nyeretlenségét, amikor 2-0-ra győzött Pacos de Ferreira ellen a Primeira Ligában, de még így is a 13. helyen van, elég közel a kieső zónához. Ahhoz, hogy a Ligakupában maradjon esélye a Vizelának, ma le kellene győznie a Portót, ami valljuk be, nem reális Manuel Tulipa csapatának! A Vizela a nigériai Friday Etim nélkül lép pályára, akit eltiltottak, miután legutóbb pirosat szedett be a Mafra ellen. A már említett Osmajic viszont tehetséges játékos, nemhiába a Cadiz kölcsönjátékosa, ma biztosan bekerül a kezdőbe. De még ez is kevés lesz.
  • A Porto kiemelkedő csapat a portugál bajnokságban, állandó BL-résztvevő, minden bajnokságban, minimum a dobogóért küzd. Mivel a hónap végéig nincs bajnokság, ez a Ligakupa-meccs megfelelő felkészülést nyújt a csapatnak. A Vizela mindössze egy győzelmet aratott az utolsó hét meccsén, ami jól jelzi játékerejét. Hendikepes győzelem is simán benne van a pakliban, a sima hazai pedig egy szelvény remek alapja lehet!
tipp
Porto - Vizela
Hendikep 0:1 | Porto | 1.65 | (7/10)

kapcsolódó meccs

Porto - Vizela

2022. 12. 16. 21:30 | Portugál Liga-kupa, A csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
tozso001 2022-12-16 06:55:49
Sima Hazai...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.12.16. 21:30
Porto - Vizela
1X2 + Gólszám 2,5
Hazai és több
1.62 4 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1620

további tippjeink a Foci világából