2023.06. 28.

A Nap Meccse: U21Anglia – U21Németország (Rivális fiatalok!) - 2023.06.28

A Nap Meccse: U21Anglia – U21Németország (Rivális fiatalok!) - 2023.06.28

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Mivel a negyeddöntőbe jutás és a C csoport első helye már biztosítva van, az angol U21-es válogatottnak már nincs sok tétje a meccsnek, maximum a dicsőséget és az ősi ellenfél legyőzése utáni büszkeséget kivéve.

https://www.eredmenyek.com/merkozes/MFrfr1f2/#/osszefoglalas

  • A német válogatott az első két csoportmeccsen mindössze egy pontot szerzett az Izrael elleni döntetlen alkalmával, míg az angolok két szép győzelmet arattak, mindkét alkalommal két gólt lőve és egyet sem kapva. Az háromoroszlános válogatott minden csapatrészben remek játékosokat tud a pályára küldeni, teljesen megérdemelt az eddigi teljesítménye és várhatóan továbbra is a győzelmek várnak rájuk. A németek eltotojázták a csoportmeccseket, nem voltak eléggé élesek, eléggé kíméletlenek. Már a mezőnyben is látható volt, hogy az angol fiatalok sokkal keményebben léptek oda és komolyabban vették a küzdelmeket. Ennek ellenére ma az angolok ellen már az esélytelenek nyugalmával, már-már dacból is össze fogják kapni magukat. Ez pedig azt eredményezi, hogy gólt lőnek majd. Az angolok pedig szintén betalálnak. A vereség nem fér bele nekik, főleg nem egy ilyen presztízsmeccsen, de a döntetlen simán benne van. 1-1 körüli eredmény várható.
tipp
U21Anglia - U21Németország
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.57 | (8/10)

kapcsolódó meccs

U21Anglia - U21Németország

2023. 06. 28. 18:00 | U21 Eb, C csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából