2024.03. 21.

Barátságos válogatott mérkőzés: Oroszország – Szerbia (Pályán az orosz medve!) – 2024.03.21

Barátságos válogatott mérkőzés: Oroszország – Szerbia (Pályán az orosz medve!) – 2024.03.21

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb OVER/UNDER!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy séllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

A mai tipp OVERRE:
Oroszország – Szerbia

  • Azt, hogy ez egy barátságos mérkőzés, azt azonnal lehet tudni, mert Oroszországgal mostanság nem sokan barátkoznak Európában. A szankciók miatt Oroszország nem vehet részt semmiféle UEFA-, és FIFA-rendezvényen, sőt az orosz játékosok nem játszhatnak európai klubokban sem! Oroszország utoljára még 2021-ben játszott hivatalos mérkőzést, az előző, katari világbajnokság selejtezőjében. Azon a mérkőzésen Oroszország 1:0 arányban kikapott Horvátországtól. A háború kitörése óta Oroszország tizenegy barátságos mérkőzést játszott, amelyeken négy győzelmet, hat döntetlent és egy vereséget ért el. Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb ország által Oroszország ellen bevezetett szankciók miatt sem találkoztak magas színvonalú csapatokkal, és nem kétséges, hogy a Szerbia elleni párharc lesz a legkomolyabb kihívás 2021 óta. Sérült nincs az orosz csapatban, nagy kérdés, hogyan fognak teljesíteni.
  • Régen volt már olyan, hogy Szerbia egymás után két nagy tornára is kijut. Most a 2022-es katari VB után azonnal kiharcolta a szereplést a 2024-es EB-re is. A VB-n nem szerepelt jól Szerbia. Brazília és Svájc elleni vereséggel és a Kamerun elleni döntetlennel már a csoportkörben kiestek. A csapat egnagyobb problémája ezen a tornán a védekezés volt és ez az EB-selejtezőkön is folytatódott. Csak nagy nehézésgek árán sikerült kiharcolni a továbbjutást. Ezen a meccsen Dragan Sztojkovics edző vegyes csapatot hívott össze, lehetőséget adva néhány olyan játékosnak, akinek kevesebb játékidő jutott, hogy bizonyítani tudják rátermettségüket.
  • A házigazdák a legutóbbi két meccsükön tíz gólt szereztek, és a Szerbia elleni párharcba is hasonlóan támadóan lépnek majd pályára. A vendégek remek támadó potenciállal rendelkeznek, és bármelyik ellenfél ellen képesek gólt szerezni és ez még akkor is igaz, ha Vlahovic ma nem játszik! A szerbeknek azonban a védekezéssel vannak gondjaik, így leginkább az over 2,5 gólos megoldás válhat be a meccsen!


 Ezt a meccset sajnos a Tippmixprón nem lehet fogadni az Oroszország elleni szankciók miatt. Az érdekesség kedvéért mutatom, olyan 2,15 körül adják az over 2,5-et. 

tipp
Oroszország – Szerbia
Több mint 2,5 gól a mérkőzésen | 2.15 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából