2024.03. 23.

Bet of the day: Anglia – Brazília (Nagyvadak ha találkoznak!) - 2024.03.23

Bet of the day: Anglia – Brazília (Nagyvadak ha találkoznak!) - 2024.03.23

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. 2024-ben először rendeznek válogatott meccset az impozáns Wembley-ben, ahol az EB-re készülő angolok Brazíliát fogadják, amelynek kispadján először foglal helyet Dorival Junior szövetségi kapitány ellen.

  • Gareth Southgate számára ez az EB lesz az utolsó lehetőség arra, hogy valami komoly címet érjen le a háromoroszlános válogatottal. Legutóbb a VB negyeddöntőjében estek ki, majd a Nemzetek Ligájában is kudarcot szenvedtek. Aztán a selejtezőcsoportban összeszedték magukat és csak négy pontot vesztettek és így lettek elsők. Oda-vissza megverték Olaszországot, ami jólesett az angol szíveknek, de csak döntetlent értek el Ukrajna és Észak-Macedónia ellen. Az EB után jöhet a Nemzetek Ligája, ahol Görögország, Finnország és az Ír Köztársaság ellen kell majd bizonyítani. De természetesen első az EB! A brazilok után Belgiummal játszanak felkészülési meccset, majd még a nyári kontinenstorna előtt Izland és Bosznia-Hercegovina lesz Anglia utolsó tesztje. Ma Southgate csapata Brazíliát fogadja, amely 10 mérkőzés óta veretlen, mióta a 2022-es világbajnokságról kiesett.
  • Brazília Tite utáni korszaka katasztrofálisan indult. A 10 csapatos dél-amerikai VB selejtezőcsoportban jól kezdett az ötszörös világbajnok. Kilencből hét pontot szerzett Bolívia, Peru és Venezuela ellen, és Fernando Diniz irányításával az előző három mérkőzésén Uruguay, Kolumbia és Argentína ellen is alulmaradt, ami az elmúlt 22 év legrosszabb formája. Egyelőre még kijutó-, hatodik helyen állnak a tabellán, de Argentína mát nyolc ponttal megelőzi a Selecaót és ez szégyen. Most két nehéz felkészülési-, félig-meddig gálameccsen, Anglia és Spanyolország ellen lendülhetnek ismét játékba Dorival Junior legényei, amire szükség is lesz a 2024-es Copa America előtt, ahol Kolumbia, Paraguay és Costa Rica vagy Honduras vár rájuk a csoportkörben.
  • Itt most jelentős különbség van a két csapat között formát tekintve. Anglia erős, egységes kiforrott csapat, Brazília egy újrakezdés előtt van éppen. Természetesen a brazil klasszis játékosok bármikor, bárki ellen jók lehetnek egy gólra, de ma Anglia nem kap ki! 1X és mindkét csapat szerez gólt a tipp kiváló szorzóért!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Anglia – Brazília
1X + mindkét csapat szerez gólt | 2.43 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Gyurka72 2024-03-23 14:59:47
Csak nehogy gól nélküli döntetlen legyen. A barátságos meccseken a fő cél, hogy ne sérüljenek meg a játékosok. A taktikájukat nem akarják feledni, gurigáznak egyet a srácok. Nagyon meglepődtem tegnap is, hogy a spanyolok nem tudtak egy gólt lőni. Sokak mixét vitte el.
barcelona 2024-03-23 02:38:01
Nem Brazília veretlen 19 meccs óta, hanem az angolok. Viszont Brazília az Brazília, hiába a rossz forma. Ma nem kapnak ki. Nagyon jó az odds az x2-re

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.23. 20:00
Anglia - Brazília
Hendikep 0:1
Brazília
1.78 0 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1780
barcelona 2024-03-23 02:38:20
*10 meccs
prigioni 2024-03-23 00:21:10
Ez tényleg jónak tűnő tipp!

további tippjeink a Foci világából