2024.03. 25.

Bet of the day: Bolívia - Andorra (Két hegyi-ország barátságos összecsapása!) - 2024.03.25

Bet of the day: Bolívia - Andorra (Két hegyi-ország barátságos összecsapása!) - 2024.03.25

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. Két borzalmasan gyenge válogatott találkozik ma barátságos meccsen az algériai 1956. május 19-i stadionban.

  • Bolíviának már most óriási feladatot jelent, hogy biztosítsa helyét a 2026-os világbajnokságon, hiszen hat selejtezőmérkőzéséből ötöt elveszített. A Zöldek négy egymást követő vereséggel kezdte a kampányt, mielőtt végül a Peru elleni 2-0-s hazai győzelemmel végre sikerült egy kis sikerélményt szerezni. Aztán a tavalyi év végén hamar elillant ez a kis öröm is, hiszen Uruguay ellen súlyos, 3-0-s vereséget szenvedtek idegenben, így a kilencedik helyen állnak, és két pontra vannak a rájátszást érő helytől. Mivel a következő selejtezőt novemberben rendezik, Bolívia a nyáron az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Copa Americára való felkészülésre összpontosít, eddig nem sok sikerélménnyel. Legutóbb Algéria ellen meccseltek és 2-1-re vezettek is, már-már úgy tűnt végre valami jó élmény is éri őket, de aztán az utolsó 15 percben összeomlottak és két gólt kaptak, ezzel elveszítették a mérkőzést. Ma azonban nyerhető? meccs következik Andorra ellen és a négy barátságos mérkőzés óta győzelem nélkül álló Bolívia eltökélt szándéka, hogy önbizalomnövelő győzelmet arasson.
  • Andorra ugyanis 2022 szeptembere óta nem nyert. Akkor sikerült 2-0-ra verni Lichtensteint, de azóta négy döntetlen és tizenegy vereség volt az eredmény. Koldo Alvarez csapata legutóbb Dél-Afrika ellen játszott barimeccset és az 1-1-es döntetlennel sikerült egy soványka döntetlent kiharcolni. Andorra utolsó hat barátságos mérkőzéséből négy alkalommal sikerült elkerülniük a vereséget, ami motivációt adhat a mai Bolívia elleni találkozóra.
  • Bolívia jelenleg 78 hellyel előrébb áll a FIFA-világranglistán, mint Andorra, és bár a legutóbbi 10 mérkőzésükből csak egyet nyertek meg, ma ismét a győzelemnek örülhetnek a dél-amerikai hegyek között!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Bolívia - Andorra
Bolívia nyer | 1.46 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából