2024.03. 24.

Bet of the day: Ecuador - Olaszország (Küzdelmes meccs New Yorkból!) - 2024.03.24

Bet of the day: Ecuador - Olaszország (Küzdelmes meccs New Yorkból!) - 2024.03.24

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. Olaszország és Ecuador csap össze a semleges helyszínen, a New York-i Red Bull Arénában. Egy izgalmas gálameccsre van kilátás.

  • Olaszország lemaradt legutóbb a katari Világbajnokságról és az idei EB-selejtezősorozat alatt majdnem sikerült ismét megbuknia a csapatnak. Olaszország Angliával, Ukrajnával, Macedóniával és Máltával voltak egy csoportban, és a Macedónia elleni botlás miatt majdnem lemaradt a végső tornára való kijutásról. Luciano Spalletti fiai most egy minitornán vesznek részt az USA-ban. A torna első mérkőzésén az Egyesült Államokban az olaszok a venezuelai válogatott ellen játszottak, és a vártnál nehezebb, 2:1-es győzelmet arattak. Még nem pörög teljes fokozatban pörögnek, bőven van mit csiszolni a kontinenstorna előtt, így azt várhatjuk, hogy teljes bedobással próbálkoznak majd győzelmet elérni.
  • Ecuador az előző, katari világbajnokságon remekül kezdett, különösen a Hollandia elleni mérkőzésen nyújtott teljesítményével lepte meg a közvéleményt. Sajnos a csoport utolsó mérkőzésén Szenegál ellen elszenvedett vereség a 16 közé jutásukba került. Röviddel ezután ez a csapat új kvalifikációs ciklust kezdett, ezúttal a VB-ért. Hat mérkőzés után három győzelemmel (Bolívia ellen 2:1, Chile ellen 1:0 és Uruguay ellen 2:1), két döntetlennel Kolumbia és Venezuela ellen, valamint egy vereséggel az aktuális világbajnok csapat, Argentína ellen az ötödik helyen állnak, ami még továbbjutó pozíció!
  • Olaszországnak sokkal jobban kell játszania, mint három nappal ezelőtt, ha vasárnap este győzelmet akar szerezni, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy egy Venezuelánál sokkal erősebb csapattal néz szembe! Ecuador pedig mindenáron nagyvadat szeretne ejteni! Éppen ezért egy támadó felfogásban focizó párharcot láthatunk, ahol lesz legalább egy gól és lesz minimum 8 szöglet is.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Ecuador - Olaszország
Több mint 7,5 szöglet és több mint 0,5 gól a mérkőzésen | 1.72 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából