2023.09. 11.

Bet of the day: Izland - Bosznia-Hercegovina (Gólváltás a tűz és a jég otthonában?) - 2023.09.11

Bet of the day:  Izland - Bosznia-Hercegovina (Gólváltás a tűz és a jég otthonában?) - 2023.09.11

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni.

Bosznia-Hercegovina a J csoportban a második győzelmére hajt, amikor hétfő este Izlandra utazik, hogy megmérkőzzön a viking ősök leszármazottaival. 

  • A vendégek hat ponttal a negyedik helyen állnak a csoportban, a Liechtenstein elleni 2-1-es győzelem után lépnek pályára, míg az ötödik helyen álló Izland legutóbb 3-1-es vereséget szenvedett Luxemburgtól. Age Hareide csapata a csoportban lejátszott öt mérkőzéséből mindössze három pontot gyűjtött, amivel az ötödik helyen állnak, hét ponttal lemaradva a második helyezett Szlovákia mögött. Izland március végén 7-0-ra verte Liechtensteint, de az utolsó három mérkőzésén vereséget szenvedett, köztük péntek este 3-1-re kikapott Luxemburgtól ez sajnos arról tanúskodik, hogy nincs olyan jó formában Izland csapata. Izlandnak most három hazai meccse van Bosznia-Hercegovina, Luxemburg és Liechtenstein ellen, és mindhármat meg kell nyernie ahhoz, hogy a selejtezősorozat záró szakaszában a legjobb két csapat közé kerülhessen. Nem lesz könnyű menet, de nem is lehetetlen!
  • Meho Kodro csapata négy ponttal van lemaradva a második helyen álló Szlovákia mögött a 4. helyen, ami jól mutatja, hogy mennyire fontos lenne ezen a mérkőzésen pozitív eredményt elérni. Ha ma nyerni tudnának, akkor a bosnyákok biztosra vehetnék a továbbjutást, Izlandnak viszont a csalódást keltő Luxemburg-elleni vereség után szintén nagyon nagy szükség lenne a győzelemre.
  • Két harcos csapat tör ma a győzelemre és a gólváltás a legvalószínűbb.
tipp
Izland - Bosznia-Hercegovina
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 2.01 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Izland - Bosznia-Hercegovina

2023. 09. 11. 20:45 | Eb-selejtező, J csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
zsoma88 2023-09-11 09:28:43
!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.09.11. 20:45
Izland - Bosznia-Hercegovina
Kétesély
Döntetlen vagy Bosznia-Hercegovina
1.39 1 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1390

további tippjeink a Foci világából