2023.09. 06.

Bet of the day: Málta - Gibraltár (Kicsi ország, kicsi foci?) - 2023.09.06

Bet of the day: Málta - Gibraltár (Kicsi ország, kicsi foci?) - 2023.09.06

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni.

Mielőtt folytatnák az EB-selejtező sorozatot, ma este a Ta' Qali Nemzeti Stadionban nemzetközi barátságos mérkőzést rendeznek Málta és Gibraltár között.

  • A FIFA jelenlegi világranglistáján mindössze 10 nemzet áll Gibraltárnál (198. hely) hátrébb, míg Málta 27 hellyel előrébb, a 171. helyen áll, mint a soron következő ellenfele. Nem meglepő, hogy Málta és Gibraltár sem szerzett még pontot az Euro 2024-es Európa-bajnokság első négy selejtezőmérkőzéséből, előbbi a C csoportban vereséget szenvedett Észak-Macedónia, a címvédő Olaszország, Anglia és Ukrajna ellen. Málta júniusban 4-0-ra kikapott Anglia otthonában, majd 1-0-ra kikapott Ukrajnától semleges helyszínen, Szlovákiában, ahol csodálatra méltóan tartották a kék-sárgákat a 72. percig, amikor Viktor Tsyhankov büntetőből megszerezte a győzelmet. Az egyetlen győzelem, amelyet Michele Marcolini csapata az évforduló óta ünnepelhetett, egy sovány, 1-0-s barátságos siker volt június elején Luxemburg ellen idegenben, Kyrian Nwoko második félidei találatának köszönhetően. Málta - amely jövő kedden, az Euro 2024-es selejtezősorozatban Észak-Macedónia ellen lép pályára, erre a meccsre próbálnak meg felkészülni ma.
  • Gibraltár a 2023-as év első barátságos mérkőzésére készül, miután az EB selejtezősorozatban, március és június között a B csoportban négy egymást követő 3-0-s vereséget szenvedett Görögország, Hollandia, Franciaország és az Ír Köztársaság ellen. Gibraltár a Görögország elleni EB-selejtezőre próbál felkészülni ma, de ma még megnyerné második meccsét tavaly november óta. Akkor Andorrát verték meg 1-0 arányban.
  • Két gyengécske nemzet, ma úgy lépnek pályára, hogy esélyük van egy ritka győzelemre a nemzetközi színtéren. Málta kicsit talán előrébb tart, ráadásul a hazai pálya előnye is mellettük szól. Kevés gólos hazai sikert várhatunk.
tipp
Málta - Gibraltár
1X2 | Málta | 1.43 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Málta - Gibraltár

2023. 09. 06. 20:00 | Válogatott mérkőzés Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából