2024.03. 26.

Felkészülési meccs: Norvégia – Szlovákia (Haaland becsapódik?) – 2024.03.26

Felkészülési meccs: Norvégia – Szlovákia (Haaland becsapódik?) – 2024.03.26

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb OVER/UNDER!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy séllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

A mai tipp OVERRE:
Norvégia – Szlovákia

  • Norvégia annak ellenére nem tudta kvalifikálni magát az EB-re, hogy két olyan klasszis van a csapatban, mint Haaland és Odegaard. A válogatott az elmúlt hat Európa-bajnokság egyikére sem tudta kvalifikálni magát, legutóbb a 2000-es Európa-bajnokságon vehetett részt, amikor a csoportkörben kiesett, míg az 1998-as franciaországi világbajnokság óta nem szerepelt világbajnokságon, ahol a 16 közé jutott. Most elkezdik a felkészülést az őszi Nemzetek Ligájára. Három meccset játszanak addig, Szlovákia, Koszovó és Dánia ellen. Legutóbb kikaptak a csehektől 2-1-re, de előtte hét meccsből öt esetben nyertek.
  • Szlovákia ott lesz a kontinenstornán. A válogatott a J csoportban Portugália mögött a második helyen végzett, és 10 mérkőzésen 22 pontot gyűjtött és elmondható, hogy egy sikeres EB-selejtezőn vannak túl. Az EB-n Belgium, Románia, valamint az Ukrajna-Izland párharc győztesével találkoznak, Ronaldóékon kívül egyáltalán nem abszolválhatatlan feladat! Legutóbb 2-0-ra kikaptak Ausztriától.
  • A két gárda nagyjából hasonló szinten lenne, ha nem lenne ott Haaland a norvégoknál. Már egy ideje nem volt sikeres a City óriása, de ma kijön neki a lépés és egy overes meccsen fognak nyerni.


KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Norvégia – Szlovákia
Több mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.99 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából