Feyenoord - VVV: Tartalékosan nehéz lesz...

2018. Dec. 6.
Evergreen11

A listavezető legyőzése után ma papíron könnyebb feladat vár a rotterdamiakra: a De Kuipba a tartalékos Venlo érkezik...

h i r d e t é s ▼

Feyenoord - Venlo
Tipp: (0-1) 1! (1.60 - tippmixpro)

  • Félbeszakadt meccset pótolnak a holland élvonalban. A Feyenoord a De Kuipban ellenállhatatlan (7-0-0, 16-4), ezt a minap a PSV is megtapasztalta, az addig száz százalékos listavezető is fejet hajtott a rotterdamiak előtt (2-1). Giovanni van Bronckhorst fiai nagyszerű formába lendültek az Ajaxtól elszenvedett rangadó óta: a pontvadászatban három sikert könyveétek el, és a kupában is magabiztosan vették a 2. fordulót. Most a 3. pozíciót foglalják el 29 egységgel. Ma lesz egy fontos hiányzója a piros-fehér-feketéknek: Jorgensent még a PSV ellen le kellett cserélni az első játékrészben, a támadó előtte bevette a rivális kapuját.
  • A VVV eddig jól teljesít a ligában, az előkelő 7. helyről várhatják a folytatást, 19 pontos, vendégként 2-2-3-as mérleget produkálva. Egészen hektikusan teljesítenek mostanság a sárgák: totálisan kiszámíthatatlanok, a múlt hétvégén a Heracles vendégeként nagyon beleszaladtak a késbe (4-1). Ma fontos játékosok hiányoznak majd: egy bekk és egy középpályás eltiltását tölti, és ugyancsak e két csapatrészből még sérülés miatt is kimaradnak hárman.
  • A Feyenoord, ha nyer, öt pontra megközelíti a 2. Ajaxot, azaz legalább tapadhat az első két együtteshez. A tartalékos Venlora ma kőkemény kilencven perc vár, amelynek a végén a hazaiak ünnepelhetnek majd.

 

h i r d e t é s ▼