2023.06. 20.

Fogadáskészítő: Bosznia-Hercegovina – Luxemburg (Európa-bajnoki selejtező!) - 2023.06.20

Fogadáskészítő: Bosznia-Hercegovina – Luxemburg (Európa-bajnoki selejtező!) - 2023.06.20

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Bosznia-Hercegovina megpróbál megújulni a sorozatos vereségek után, és újra nyerni, amikor Luxemburgot fogadja az Euro 2024 selejtezőjében.

Tipp:

Indoklás:

  • Luxemburg pozitív hangulatban vág neki a keddi mérkőzésnek, miután Liechtenstein ellen megszerezte első győzelmét a selejtezősorozatban. Miután januárban pályafutása során másodszor nevezték ki Bosznia-Hercegovina vezetőedzőjévé, Faruk Hadzibegic tökéletes kezdéssel, az Izland elleni 3-0-s hazai győzelemmel vette át a vezetést. De aztán a lendület csak egy mérkőzésig tartott, mivel Bosznia-Hercegovina a márciusi nemzetközi időszakot a Szlovákia elleni csalódást keltő 2-0-s vereséggel zárta. A szombati, portugálok elleni idegenbeli kiránduláson sem tudtak pozitív eredményt elérni, Bernardo Silva találatával és Bruno Fernandes duplájával 3-0-s vereséget szenvedtek.
  • Bosznia-Hercegovina jelenleg a negyedik helyen áll, és négy pont választja el a második selejtezőhelyet elfoglaló Szlovákiától. A legutóbbi öt hazai nemzetközi mérkőzését megnyerő Bosznia-Hercegovina alig várja, hogy visszatérjen hazai pályára, miután sorozatos idegenbeli vereségeket szenvedett. Adrian Leon Barisic szombaton debütált Bosznia-Hercegovinában, és a 21 éves játékos várhatóan megtartja helyét a hátsó hármasban Sinisa Sanicanin és Anel Ahmedhodzic mellett. A Portugália ellen csereként bevetett, a Roma fiatalja, Benjamin Tahirovic a kezdőben kaphat helyet. Bosznia és Hercegovina minden idők legjobb góllövője, Edin Dzeko szeretné növelni a 64 gólt, amelyet hazája színeiben szerzett.
  • Ami a vendégeket illeti, Rodrigues várhatóan kezdőként kap lehetőséget, miután a padról beszállva gólt szerzett Liechtenstein ellen. Florian Bohnert szintén csereként lépett pályára a szombati mérkőzésen, és a keddi találkozón a jobbhátvéd posztján kaphat helyet. Sinani a hétvégén megszerezte 10. nemzetközi gólját, és ma szeretné tovább növelni a góljai számát.
  • Bosznia-Hercegovina mind a hét eddigi Luxemburg elleni találkozóját megnyerte, és úgy gondoljuk, hogy a hazai pálya előnyét kihasználva folytatja ezt a győzelmi sorozatot, és megszerezheti második győzelmét a selejtezősorozatban. Viszont a vendégcsapat is esélyes egy gól megszerzésére!
tipp
Bosznia-Hercegovina – Luxemburg
Bosznia és Hercegovina nyer + mindkét csapat szerez gólt | 3.50 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2023-06-20 09:46:17
Bosznia akár Wales vagy Norvégia korán elszálltak!
A vendégek ellenben még harcban a kijutásért amiben a szlovákokkal szembeni idegenbeli pontszerzésük sokat érhet még.
Egy kisebb Kazahsztánt látok bennük!
Sőt ha már Kazahsztánt említem akkor érdemes megjegyezni Luxemburg számára az NL Liga legjobb másodikja vagyis ha valamelyik első kijutó akkor egy pótselejtezője is lesz ha itt elhasal.
Erre jók az esélyeik,jelenleg Törökország,Görögország, Kazahsztán és Grúzia is az első két helyen van.
Luxemburg mellett egy Azerbajdzsán is esélyes a C ligából pótselejtezni.(török,görög,kazah hármasból kettő kijutók szerintem,Grúzia necces a skót és spanyollal)
Rodriguez és Thill távoli bombáiban bízom!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.20. 20:45
Bosznia-Hercegovina - Luxemburg
1X2 + Gólszám 3,5
Vendég és kevesebb
7.25 0 - 2
Tét 600
Nyeremény 4350

további tippjeink a Foci világából