2023.11. 21.

Single Value Tipp: Brazília - Argentína (Egy igazi temperamentumos derbi, ezúttal tétmeccsen!) – 2023.11.22

Single Value Tipp: Brazília - Argentína (Egy igazi temperamentumos derbi, ezúttal tétmeccsen!) – 2023.11.22

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A labdarúgás egyik legnagyobb nemzetek közötti derbijére kerül sor Rio de Janeiróban a 2026-os világbajnokság dél-amerikai selejtezőjében Brazília és Argentína között. A mérkőzést magyar idő szerint 22-én kora hajnalban rendezik.

Brazília – Argentína
2023. november 22., szerda,01:30
Labdarúgás - vb-selejtező, Dél-Amerika
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2,03
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Brazília két egymást követő győzelemmel kezdte a selejtezőket, de ezt követően rossz sorozatba kerültek, és nem túl jó formában érkeznek erre a mérkőzésre. Brazília három meccs óta nyeretlen és két egymást követő vereséggel áll. Venezuelával szemben csak egy pontot szereztek otthon, és egymás után szenvedtek vereséget idegenben Uruguay és Kolumbia ellen. Évek óta nem fordult elő, hogy Brazília utoljára három egymást követő meccsen nyeretlenül álljon. Öt forduló után hét ponttal az 5. helyen állnak a tabellán, hátrányuk öt pont Argentína mögött. Ezen az öt mérkőzésen Brazília csak egyszer nem kapott gólt és az öt meccsből négy esetben mindkét csapat szerzett gólt. Brazília több mint 15 éve veretlen hazai pályán a VB-selejtezőkön.
  • Argentína négy egymást követő győzelemmel álomszerűen kezdte a selejtezőket. Mind a négy mérkőzésen kapott gól nélkül zártak, de legutóbb azonban hazai pályán 0-2-es vereséget szenvedtek Uruguay ellen. Ez volt az első vereségük azóta, hogy a világbajnokságon a Szaúd-Arábia ellen kikaptak. Argentína utolsó idegenbeli vereségét 2017-ben Bolívia ellen szenvedte el. A selejtezők első öt mérkőzéséből négy 2,5 gól alatt végződött. Az utolsó 10 idegenbeli mérkőzésen hét győzelem és három döntetlen a mérlegük. Csak egyszer nem rúgtak gólt, és öt alkalommal nem kaptak találatot.
  • Amikor ez a két csapat egymás ellen játszik, mindig nagyszerű mérkőzésre számítunk. A mérkőzés tele lesz feszültséggel, sárga lapokkal és szabálytalanságokkal, talán egy piros lapot és egy büntetőt is láthatunk majd. Érdemes ezeket is figyelembe venni a fogadás során! Argentína jobb formában van, de Brazíliában nagyon nehéz nyerni. Gólváltást várhatunk és sok büntető lapot.

tipp
Brazília - Argentína
Mindkét csapat szerez gólt | 2.03 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
szityubogar 2023-11-22 02:46:58
2,5 alatt lesz.

további tippjeink a Foci világából