Klasszikus kiesési rangadó

2018. Aug. 8.
Evergreen11

Igazi kiesési rangadót rendeznek ma este az izlandi élvonalban. A hazaiak még reményledhetnek - erre alapozzuk tippünket!

h i r d e t é s ▼

Fjölnir - Keflavik
Tipp: 1-es! (1.50 - tippmixpro)

  • Nem áll jól a szénája egyik főszereplőnek sem, és akkor még visszafogottan fogalmaztunk. A Fjölnir viszont még reménykedhet, mivel nem szakadt le a mezőnytől, 13 egységnél jár, egy győzelemel előzhet is, és elkerülhet a kieső helyről. Ehhez viszont javítania kellene formáján, az utolsó négy fellépésébúl hármat bebukott, csak egy ikszet tudott összehozni. Legutóbb a HF-nél kapitulált, már az első percben hátrányba került, a végeredmény pedig nem változott. Kiállították egy bekkjüket, ő ma eltiltását tölti. 
  • A Keflavik 3 pontos, készülhet a második ligára. Otthon minden meccsét elveszítette, vendégként négy vereség melett háromszor remizett. A társulat pocsék passzban van, hét zakót szedett össze zsinórban. A támadósor szörnyen gyenge, távol otthonától legutóbb június elején volt eredményes a brigád.
  • Május közepén, fordított felálásban a Fjölnir nyerni tudott (1-2). Ma is a hazaiaknak szavazunk bizalmat, a pontok otthon maradnak.

 

h i r d e t é s ▼