Meccsajánló: Tippek, elemzések, az úticél: Németország, Hollandia, Franciaország és Dánia

2018. Aug. 12.
liguriano

A holland pontvadászatban a Feyenoord egy nagy zakó után próbál javítani, a Holsten Kiel remek szezonkezdetét szeretné folytatni, a galloknál a Lyon otthon lép fel az Amiens ellen, valamint hoztunk pár gondolatot a Midtjylland – Horsens találkozóval kapcsolatban is. Lássuk!

h i r d e t é s ▼

 

 

Holstein Kiel – Heidenheim
Több, mint 2,25 (Ázsiai Gólszám 2,25) - Odds: 1,50

  • Remekül kezdte a Kiel a szezont, az élbolyban elképzelhető, hogy ismét számolni kell majd velük, noha nagyon az elején vagyunk még. Az új mester Tim Walternek ez volt a debütálása új együttesében, s a fiatal szakember a hamburgi 0-3-al alaposan felhívta magára a figyelmet. Lendületes kontrajátékuk most nagyon ült, igaz ebbe a hazaiak is nagy szerepet játszottak azzal, hogy nagy területeket hagytak hátul. A támadófoci nem áll messze tőlük, már elmúlt szezonban sem állt, s ez a stílus az egész találkozóra rányomhatja a bélyegét. 

De Graafschap – Feyenoord
Feyenoord (1X2) - Odds: 1,60

  • Óriási meglepetésre hatalmas verésbe szaladt bele a Feyenoord Szlovákiában, ami után a hétközi visszavágó nem kizárt, hogy csak formalitás lesz. Akadtak hiányzóik, tény hogy nem a legjobb kezdővel futottak ki a gyepre, de ez talán akkor sem mentség, Moniz csapata szinte átfutott a rotterdamiakon. Alaposan össze kell kapniuk magukat, s rendezni kell majd a sorokat elsősorban fejben, igaz Jorgensen még mindig nem áll a szakvezetés rendelkezésére, de Van Persie a hírek szerint kezdeni fog, s szerintem pont az ő rutinja vezetheti  győzelemre őket idegenben. 

Lyon – Amiens
Lyon -1,25 (Ázsiai Hendikep -1,25) - Odds: 1,45

  • Az első négybe várják a bukik, és a szakértők is a Lyont, sőt a merészebb szurkolók szerint akár a PSG elsőszámú kihívója lehet.  Az első hazai bajnokijukon is ennek fényében már hatalmas az elvárás, s vélhetően hatalmas lesz az elszántság is. Fekir játéka kérdéses, viszont A. Lopez biztosan nem lép pályára, Gorgerin lehet a helyettese. Az elmúlt idényben mindkétszer nyerni tudtak Depayék, hazai pályán ráadásul nagyon meggyőző, és fölényes játékkal. Azt gondolom, hogy a különbség az nem csökkent a két együttes között, s akár ma is előfordulhat egy sima hazai siker.   

Midtjylland – Horsens
Midtjylland (1X2) - Odds: 1,50

  • Elkapta a fonalat a Midtjylland, miután a bajnokságot döcögősen kezdték, jönnek az eredmények akár a dán bajnokságban, akár a nemzetközi porondon. Azt lehetett gondolni, hogy a BL selejtezőkből való kiesés mennyire megviseli majd őket, ám ebből is látszódik a profi mentalitás, hogy az EL-ben már az odavágón Walesben eldöntötték a továbbjutás sorsát. A visszavágó elé most beékelődik egy Horsens elleni bajnoki, amit úgy gondolom, hogy most lendületből lehozhatnak Korcsmárék, mint ahogy az utolsó nyolc egymás elleni bajnokijukon is egyaránt tették. 

 

 

h i r d e t é s ▼