Melyik arcát mutatja a házigazda?

2018. Aug. 10.
Evergreen11

A Göteborg a Sirius együttesével meccsel ma este. Az egykor legendás alakulat mostanság gyengélkedik, a vendégek viszont elkapták a fonalat. De mi sük ki ebből az ütközetből? Mutatjuk is nyomban!

h i r d e t é s ▼

Göteborg - Sirius

Tipp 1.: 1-es! (1.60 - tippmixpro)
Tipp 2.: +2.5! (1.75 - tippmixpro)

  • A kék-fehér együttes elképesztően gyengén tolja az idén, féltávot elhagyva 19 egységével mindössze a 11. pozícióból várhatja a folytatást. Hullámzóan teljesít, ezt hazai mérlege méltán bizonyítja: négy siker mellett négyszer szenvedett vereséget. Ami a közelmúltbeli eredményeit illeti, nos, arra sem lehetnek büszkék Poya Asbaghi fiai:két hazai győzelem mellé két idegenbeli zakó ékelődött be - legutóbb a Kalmar stadionjából tértek haza üres zsebbel (2-1). Ami viszont jó hír lehet a drukkereknek, hogy friss sérült nincs a keretben - a nyáron eladtak egy középpályást Dél-Koreába, de a helyére igazoltak. Ömarson, a házi gólkirály ott lesz a kezdőben.
  • A Sirius 14 ponttal a 13., az életéért küzd a társulat, a formája viszont reményteljes: három meccset húzott be zsinórban! Két rivális mellett épp a Göteborgot fektette két vállra néhány hete (3-2). Idegenben 3-0-5-ös a statisztikája, rossz hír ugyanakkor, hogy minden csapatrészben vannak hiányzók. A brigád lendületben van, nagy kérdés, hogy ez meddig tart ki. Minden egységre szüksége van a Siriusnak, mivel a veszélyes zónától még nm tudtak elszakadni.
  • Az elmúlt években rendre gólos meccset vívott egymással a két alakulat - ma is jónak tűnik ez az opció. Viszont a Göteborgnak előbb-utóbb magához kell térnie, ma revansot vehetnek a kékek riválisukon.

 

h i r d e t é s ▼