2021.02. 06.

NAGYTÉTES fogadás 2021.02.06

NAGYTÉTES fogadás 2021.02.06

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG!

(CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) Bármikor történhet olyan esemény, amely megváltoztatja-, sőt el is törölheti a kiírt nagytétes tippet. Ezeket a tippeket folyamatosan nyomozzuk, monitorozzuk, elemezzük. Mindig ki is írjuk ezeket a kommentben. A tipp akkor kerül játékba, ha már a lehető legnagyobb eséllyel válik majd be. Ezért mindig várjatok ti is, előbb beszélgessünk róla a kommentmezőben! 


Mai nagytétes választásom a PSV - Twente holland bajnokira esett. 

  • Hollandiában hosszú évek, mondhatni évtizedek óta kiemelkedik két csapat, hozzájuk csatlakozik mindig valamelyik másik. Ez az Ajax és a PSV. Ők ketten uralják a holland bajnokságot. A PSV most is második 43 ponttal. 
  • A Twente 7. helyen áll 30 ponttal egy rendkívül rossz formában, szériában van. Öt meccse nem tudtak győzni! A PSV legutóbb kikapott a holland foci harmadik legendás csapatától, a Feyenoordtól. Ezt a vereséget ma mindenképpen kozmetikázni kellene egy szép győzelemmel! 
  • A PSV-ben hatan sérültek, közülük ketten hiányozni is fognak, hiszen az angol Madueke Chukwunonso és a holland Cody Gakpo ketten együtt már 11 gólnál járnak. A Twentéből csak hárman hiányoznak, de az egyik kiemelt gólvágó, a cseh Vaclav Cerny a maga hat góljával hiányozni fog. A PSV-nél a keret bő, tudják pótolni a maródi játékosokat. 
  • Azt gondolom, hogy hazai győzelem születik majd. 

Ti mit gondoltok mára? Melyik meccs lehet még alkalmas a nagytétes fogadásra? 

 

tipp
PSV - Twente
1X2 | PSV | 1.40 | (8/10)

kapcsolódó meccs

PSV - Twente

2021. 02. 06. 16:30 | Holland bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
adama0408 2021-02-06 14:07:36
Sziasztok!
Mai nagytétes szelvényem 2 meccsből tevődik össze.
Az első a Schalke - Leipzig német bajnoki. A Schalke bűnrossz formában van, lassan elfogynak a jelzők a csapat negatív teljesítményére. A Bundesligában ők rúgták a legkevesebb és kapták a legtöbb gólt, az elmúlt 5 meccsükből 4et elveszítettek, egyszer pedig remiztek. A Leipzig a Bundesliga élcsapatai közé tartozik, és idén (is) az elsődleges céljuk a Bayern megszorongatása lenne, egyelőre több-kevesebb sikerrel. A Lipcse a Köln elleni vereség után, (ami bombameglepetés volt, főleg hogy a Köln utáni simán kikapott a Stuttgarttól), legyőzte a Leverkusent és a kupában magabiztos sikert aratott a Bochum ellen. A Lipcse nem engedhet meg több botlást ilyen csapatok ellen, ma azt várom, hogy Nagelsmann fiai bedarálják a Schalkét és magabiztosan elhozzák a három pontot. Ami még a Lipcse malmára hajthatja a vizet, hogy a Schalke sérülési listája igencsak hosszú, egy komplett kezdő 11 hiányzik. Ráadásul a belső védő, Kabak, a Liverpoolhoz igazolt, ezáltal tovább gyengült a csapat. A Leipzignél Laimer, Forsberg, és Szoboszlai hiányoznak, az ő pótlásuk viszont nem jelent majd akkora gondot.
A másik mérkőzés a Fulham - West Ham angol bajnoki. A két csapat nagyon ellentétes formában van, a Fulham az elmúlt 5 bajnokiján nyeretlen (3 vereség, 2 x), amíg a West Ham az elmúlt 5 meccsen 4szer is nyert, és csak a Liverpool ellen kapott ki. Idén úgy néz ki, David Moyes összerakta a kalapácsosokat, akiknél több kiemelkedő egyéni teljesítményt is nyújtott már Soucek (a maga 8 góljával, védekező középpályásként), Declan Rice, és Michel Antonio is szépen teljesít a kanadai táblázaton (5 gól, 3 gólpassz). A Fulham a kieső pozícióban tanyázik, eddig mindössze 17 gólt rúgtak, ellenben 31et kaptak. A West Ham hatalmas önbizalommal fog pályára lépni, és meglátásom szerint be is húzza majd a 3 pontot, viszont mivel ez nagytétes szelvény, inkább a biztonságosabb döntetlen vagy vendég opciót választom.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.06. 15:30
Schalke - RB Leipzig
1X2
RB Leipzig
1.30 0 - 3
2021.02.06. 18:30
Fulham - West Ham
Kétesély
Döntetlen vagy West Ham
1.25 0 - 0
Eredő odds 1.63
Tét 500
Nyeremény 815
csabus 2021-02-06 12:49:59
Mainz - Union Berlin

A statisztika alapján:
Mainz gólaránya 18-40, otthon 9-19. Vagyis meccsenként majdnem 1 a szerzett gólok átlaga, és több, mint 2 a kapott góloké.
Az Unionnak viszont 34-24, idegenben 13-12 a gólaránya.
1,79 a szerzett, 1,26 a kapott gólok átlaga meccsenként.
Egymás ellen eddig háromszor találkoztak, két gól mindig megvolt ezeken a meccseken.
Én az over 1,5 gólt nagyon jó opciónak gondolom erre a mérkőzésre, és ráadásul elég jó szorzót is kapunk a tippünkért!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.06. 15:30
Mainz - Union Berlin
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.34 1 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 134

további tippjeink a Foci világából