2021.02. 27.

NAGYTÉTES fogadás 2021.02.27

NAGYTÉTES fogadás 2021.02.27

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG!

(CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) Bármikor történhet olyan esemény, amely megváltoztatja-, sőt el is törölheti a kiírt nagytétes tippet. Ezeket a tippeket folyamatosan nyomozzuk, monitorozzuk, elemezzük. Mindig ki is írjuk ezeket a kommentben. A tipp akkor kerül játékba, ha már a lehető legnagyobb eséllyel válik majd be. Ezért mindig  a legnagyobb körültekintéssel járunk el a tipp választásakor!


Ma egy kiesés elleni ütközet a spanyol élvonalból: Eibar - Huesca

  • Az Eibar 17. helyen áll 21 ponttal még éppen nem a kieső zóna, de erősen karcolja a hátukat a másodosztály ajtaja. A Huesca viszont tökutolsó, 19 ponttal, szinte biztos, hogy ők az egyik csapat, amely jövőre már nem a La Ligában kezdik az idényt. 
  • Ennek ellenére nem fogják adni a bőrüket olcsón. Az Eibar idegenben szerzi a pontjainak zömét, a hazai környezetben valahogy mintha mázsás súlyok lennének a vállakon. Ez a meccs pedig pont egy olyan meccs, ami kötelező lenne. Ráadásul az Eibar nagyon rossz formában van és sorozatosan csak közvetlen riválistól kapott ki, vagy játszott döntetlent. A Huesca pedig mintha kicsit összeszedte volna magát. Legutóbb a Granadát verte. 
  • Azt gondolom ma mindkét csapat kétszeres erővel küzd majd a pontokért, hiszen a hazaiaknak kötelező, a vendégek pedig a jó formát és az Eibar nagyon gyenge hazai teljesítményét akarják meglovagolni. Mindez pedig jót tesz a góloknak. 
  • Minimum két gólt várok. 

Szerintetek mi lehet a mai nagytétes? 
 

 

tipp
Eibar - Huesca
Gólszám 1,5 | Több, mint 1,5 | 1.44 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Eibar - Huesca

2021. 02. 27. 14:00 | Spanyol bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Chris90 2021-02-27 11:47:00
A PSG-nél nem egy hiányzó van mind a csatársorból, mind pedig a középpályáról, de szerintem ezt a haldokló Dijont, a "mumust", így is sikerül majd megverni, hiszen Mbappé remek formában van, tele önbizalommal.
A vendégeknek kell a pont, hiszen néggyel is le vannak maradva az első kettőtől, illetve az őket követő, remek formában lévő Monaconak pedig csak két egység a hátránya.

A kérdés itt talán inkább az lesz, hogy a Dijon milyen felállásban fog játszani, mennyire fognak tömörülni a tizenhatosnál, mennyire tördelik majd a játékot szabálytalanságokkal, és hogy sikerül-e Mbappé-nak pontosan passzolni a labdát a kapu előterébe.
A többi már csak Fortuna asszony kegyén múlik.

A bátrabbaknak a 2.5 gól feletti opciót tudom ajánlani, ami jelen szöveg gépelésekor 1.42-es szorzón áll - a tippmixprón -, amiben van érték szerintem.

Tét: 8/10.
(Az általam preferált tétrakási rendszer: 10/10 = 5%-a a bankrollnak, 3/10 = 1,5%, stb.)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.27. 17:00
Dijon - Paris SG
1X2
Paris SG
1.24 0 - 4
Tét 800
Nyeremény 992
JoeyTribbiani 2021-02-27 11:35:19
Mára ezt néztem ki. Tény, hogy a Juventus nem sok gólt kapott eddig összesen 19-et. Viszont a Veronának megvan a maga varázsa, rendre megszívja magát a nagyok ellen, és ami azt illeti gólt is tudnak rúgni, szinte bárkinek. Juvénál azért van pár hiányzó, míg hazai részen nem sok. Úgy gondolom hogy a Juventus nem ússza meg egy kapott gól nélkül.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.27. 20:45
Hellas Verona - Juventus
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.56 1 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1560

további tippjeink a Foci világából