2021.03. 18.

NAGYTÉTES fogadás 2021.03.18

NAGYTÉTES fogadás 2021.03.18

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) Bármikor történhet olyan esemény, amely megváltoztatja-, sőt el is törölheti a kiírt nagytétes tippet. Ezeket a tippeket folyamatosan nyomozzuk, monitorozzuk, elemezzük. Mindig ki is írjuk ezeket a kommentben. A tipp akkor kerül játékba, ha már a lehető legnagyobb eséllyel válik majd be. Ezért mindig  a legnagyobb körültekintéssel járunk el a tipp választásakor!


Sziasztok mára a Rangers - Slavia Praha meccset néztem azonnal ki, de a kolléga elvitte előlem. Ez hazaira kiváló lehetőség egy nagytétes-rovatba. A B-terv pedig az orosz bajnokságból a Szpartak Moszkva - Ural összecsapás. 

  • A Címvédő és hét ponttal vezető Zenitet a három nagy moszkvai cspat követi, ezek közül a SZpartaknak 41, a CSKA-nak 40-, a Lokomotivnak pedig 39 pontja van. A bajnoki csont nélkül megy a BL-csoportkörbe, a második helyezett selejtez rá. A 3. és 4. helyek már csak az Európa Konferencia Ligába lesz jó. Az pedig a BL-hez képes az, mint a Gundel Étterem mellett a pléhcsárda. Van, van de mégsem ugyanaz, na. 
  • Ezzel már meg is érkeztünk, van még vissza 8 forduló, a három moszkvai csapat közül a Szpartaknak van a legnagyobb esélye a második helyre. Van motiváció, ezeket a kötelező meccseket meg kell nyerni. 
  • A tippem Hazai siker.  Mit gondoltok mára?

 

tipp
Szpartak Moszkva - Ural Jekatyerinburg
1X2 | Szpartak Moszkva | 1.56 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Szpartak Moszkva - Ural Jekatyerinburg

2021. 03. 18. 17:00 | Orosz bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
jegenyebela 2021-03-19 06:46:58
Fullos tipp volt Barnamedve kár hogy nem tettem meg. Gratulálok
adama0408 2021-03-18 17:12:05
Sziasztok! Mai nagytétesem az EL-ből hozom.

Az első mérkőzés a A Dinamo Zagreb - Tottenham összecsapás. Az odavágón a Spurs viszonylag simán, 2-0ra legyőzte a horvát élcsapatt, de a különbség a helyzetek alapján nagyobb is lehetett volna. A Tottenham idei szezonja elég ambivalens, a csapat nem tud igazán kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, ezért a PL-ben csak a 8ik helyen állnak. Azonban a Wolsberger legyőzésével, még a legjobb 16 között, elindult a jó úton a Spurs és sorozatban 5 meccset nyert meg, igaz, a sorsolásuk relative könnyű volt ( Burnley, Fulham, Palace és Dinamo). A hétvégén azonban az Arsenál ellen ismét kapituláltak, annak ellenére, hogy vezettek. A Spurs idei szezonját már csak EFL - kupa (City ellen) és egy sikeres EL-szereplés mentheti meg. Mourinho az EL-ben már mutatott fel kimagasló eredményeket a MU-val, és úgy érzem, hogy a mutatott játékuk alapján idén az EL-re jobban koncentrálnak. A Spurs idegenben nem a legacélosabb, elmúlt 5 idegenbeli meccsükön 3szor vereséget szenvedtek, és kétszer nyertek. Ma a Dinamo ellen komolyan foják venni a mérkőzést, még akkor is, ha 2 gólos előnyben vannak. Nem kap ma ki a Spurs!

A másik mérkőzés az Arsenal - Olympiakosz találkozó. Az ágyúsok egyre jobb formában, 5 meccse veretlenek (4 győzelem, 1 remi). Ezeken a meccseken rendre betalált az Arsenal és az ellenfele is, a gólátlag pedig 3,6 volt. Az Arsenal ezeken a meccseken általában 2,4szer talált be. Odegaard érkezése sokat lendített a csapaton, és összességében is elmondhatjuk, hogy az Arsenal szép, offenzív focit játszik. Viszont a labdakihozatalaikba még akad hiba, ebből már nem egy gólt kaptak idén. A Pireusz elmúlt 5 meccsén átlagban 3,2 gól esett, és egy meccs kivételével mindig betalált a Pireusz és az ellenfél is. A Pireusz ezeken a meccseken átlagban 2 gólt szerzett, ez is mutatja, hogy ők is a támadófociban hisznek. Védekezésük azonban, ahogy az Arsenálnál, hagy maga után némi kívánni valót. Ma az Arsenal nem fogja félvállról venni a meccset, gólt, gólokat váruk a kreatív támadóiktól, az Olympiakosz pedig a kontrákban és az Arsenal védelmének hibáiban bízhat. Legalább két gól lesz a meccsen!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.03.18. 18:55
Arsenal - Olympiakosz
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.19 0 - 1
2021.03.18. 18:55
Dinamo Zágráb - Tottenham
Kétesély
Döntetlen vagy Tottenham
1.21 2 - 0
Eredő odds 1.44
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1440
Smeagol 2021-03-18 16:55:38
Lehet én nézem rossz helyen, de én nem találom mára ezt az orosz jégkorongot
Chris90 2021-03-18 13:14:50
Jó tipp, sajnálom hogy ma is megelőztél, de hát aki korán kel..
Clement 2021-03-18 12:13:28
A Slavia Praha-val játszik a Rangers!

további tippjeink a Foci világából