2021.04. 25.

NAGYTÉTES fogadás 2021.04.25

NAGYTÉTES fogadás 2021.04.25

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Svéd bajnoki: Kalmar - Örebro

  • Közeleg a nyár, figyelő szemeinket a skandináv ligákra vessük! A Kalmar tavaly éppen csak, hogy elkerülte a kiesést, így idén megpróbált a vezetőség jobban erősíteni, hogy ne fordulhasson ilyen többet. Még februárban érkezett Jonathan Ring a Djurgardenből, majd Lars Saetra a Tromsőből, ez utóbbi a védelmet hivatott erősíteni. A középpályán kiemelném a 35 éves Romariót, aki 40 fölött jár, az nagyon jól emlékszik egy másik brazil Romárióra, aki a futballtörténelem legnagyobbjai közé tartozik. Na ő nem az, viszont kreatív és rutinos játékos. Statikus, kemény csapat a Kalmar, nem a góllövés lesz az erőssége és minden bizonnyal nem a bajnokságért fognak harcolni. Két forduló telt el eddig, az első körben döntetlent játszottak az erős Östersunddal, majd idegenben verték a Degerforst. 
  • Az Örebro viszont gyenge. Két meccsen öt gólt kaptak, gyakorlatilag átáróház a védelem. Az az Östersund lőtt nekik egy laza ötöst, akivel a Kalmar döntetlenezett! Ez a meccs most jól mutatja a különbséget a két csapat között. Hazai sikert várok!

 

tipp
Kalmar - Örebro
1X2 | Kalmar | 1.99 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Kalmar - Örebro

2021. 04. 25. 15:00 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából