2021.05. 02.

NAGYTÉTES fogadás 2021.05.02

NAGYTÉTES fogadás 2021.05.02

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Ma olasz párharc a Serie A-ból: Lazio - Genoa

  • Még öt forduló van hátra az olasz élvonalból, talán csak az Inter bajnoki címére lehet azt mondani, hogy csak kisebb csoda akadályozná meg. A második és hatodik helyek között ádáz csata dúl még, mégpedig nagyon fontos célokért. A 2., 3. és 4. helyek jelentenek még BL-csoportkör, ezekért az Atalanta 68p, a Napoli 66p, a Juve 66p és a Milan 66p küzd még abszolút reálisan, de talán még a 61 pontos Lzio is beleszólhat. Ehhez viszont nem csak az kell, hogy ne hibázzon a hátralévő meccseken, hanem az is, hogy szerencséje legyen. Ha nem sikerül, marad az EL-csoportkör. Már ha nem rontja totálisan el a bajnokság végét, mert akkor a városi rivális AS Roma, akár meg is előzheti. Mindent összegezve a Lazio számára kettős motiváció van minden egyes bajnoki mérkőzésen.
  • A mai ellenfél a Genoa, amely 36 ponttal jelenleg középcsapat, de annyira nem nyugodhat meg, mert csak öt pont távolságra van a kieső zóna. A Genoának viszonylag jó a védelme, de elég gyenge a támadósora, erre rájön a nagy kedvenc, ősöreg Pandev sérülése is. Azt gondolom, ma a Lazio nyerheti ezt a meccset. 

 

tipp
Lazio - Genoa
1X2 | Lazio | 1.41 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Lazio - Genoa

2021. 05. 02. 12:30 | Olasz A Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából