2021.05. 25.

NAGYTÉTES fogadás 2021.05.25

NAGYTÉTES fogadás 2021.05.25

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Szerb kupadöntő: Crvena Zvezda - Partizan Belgrád
A szerb kupa idei kiírásának döntője következik a belgrádi Rajko Mitić Stadionban. A kupa győztese jogán Szerbia csapatot indíthat a következő évi Európa Konferencia Ligában. A döntő két résztvevője az ország két legnagyobb csapata a Crvena Zvezda és a Partizan Belgrád. A két csapat szurkolói finoman szólva sem kedvelik egymást. A döntő egy meccsen dől el, döntetlen után hosszabbítás és büntetők következnek. 
A bajnokság végén a Zvezda lett az első, mégpedig veretlenül! És ez hatalmas szó! 35 győzelem és 3 döntetlen mellet nem kaptak ki, ezért 108 pontot ért. Ez mindenképpen kalapemelős sztori. A második helyezett lett a Partizán, ők 31Gy-2D-5V stattal végeztek. 
A védelme mindkét csapatnak nagyon erős. A 38 bajnoki forduló alatt mindössze 20-20 gólt kaptak. A zvezdában a legjobb góllövők: Milan Pavkov 14 gól, Zeljko Gavric 8gól és az olasz Diego Falcinelli 9 gól, Aleksandar Katai 14 gól, Mirko Ivanci 16 gól é Ben El Fardou 12 gól. Mind kiváló játékosok. Dejan Stankovic edző, aki világklasszis játékos volt, remek támadócsapatot hozott össze nemigen volt ellenfele idén a VÖröscsillagosoknak. 
A Partizan is jó csapat, minden tekintetben második. Ma is második lesz. Azt gondolom,rendes játékidőben is képesek megynerni a kupát. A döntetlent kizárom a biztonság kedvéért. 

 

tipp
Crvena zvezda - Partizan Belgrád
Döntetlennél a tét visszajár | Crvena zvezda | 1.54 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Crvena zvezda - Partizan Belgrád

2021. 05. 25. 19:00 | Szerb Kupa Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából