2021.07. 08.

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.08

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.08

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Ma Európa Konferencia Liga: Noah Jereván - Kuopio

  • A Kuopio csapatánál évről-évre szisztematikusan erősítettek, ennek aztán tavaly meg is lett az eredménye, 2019-ben bajnokok lettek. Idén a játékosállományuk már a HJK-éval vetekszik. A Suomen Kupa döntőjébenidén megszerezték a trófeát. A középpályán remek játékos lesz Nana Boateng, ilyen névvel illik is, ő már megjárta az MLS-t is, bár ott nem vált be, de a Strömsgodsettel Norvégiában nagyon jól ment neki! Itt Finnországban kimagaslik a tudásával. A venezuelai balhátvéd Daniel Carillo is jó vételnek tűnik, valamint a lett janis Ikauniekstől is nagyon sokat várnak. 400.000 ő a legértékesebb játékos! A brazil Rangel pedig Törökországból érkezett, ő sok gól fog szerezni. 
  • Az egyszeres örmény kupagyőztes és szuperkupagyőztes Noah Jereván az idei szezonra, különösképpen tekintettel az EKL-re megerősítette a keretét három orosz játékossal. Két kapus és egy középhátvéd érkezett, a védő egészen jó játékos. Az örmények makacs nép, a focijuk is ilyen. Nem tartozik a legtechnikásabb bajnokságok közé, de a hozzáállás, az akarat és a megfelelő keménység ellensúlyozza ezt. A finnek is pont ilyenek, a két csapat kerete ráadásul nagyjából hasonló értékű a piacon. 
  • Nem lesz három gólnál több a meccsen. 

 

tipp
Noah Jereván - Kuopio PS
Gólszám 3,5 | Kevesebb, mint 3,5 | 1.37 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Noah Jereván - Kuopio PS

2021. 07. 08. 16:00 | Európa Konferencia Liga-sel. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A török kupa döntőjébe jutás a tét - az első meccsen a Trabzon előnyt szerzett. Fotó: pixabay.com
A török kupa döntőjébe jutás a tét - az első meccsen a Trabzon előnyt szerzett. Fotó: pixabay.com