2021.07. 09.

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.09

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.09

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Ma felkészülési mérkőzés Lengyelországból: Lech Poznan - Arka Gdynia

  • Lengyelországban a Lech Poznan a legerősebb csapat gazdaságilag. Játékosállománya kimagaslik a lengyel mezőnyből. Legnagyobb értéke a még mindig csak 19 éves Jakub Kaminski, aki rendkívül nagy tehetség, már most a csapat komoly értéke. Balszélső, gyors, jól cselez, jól ad be. A másik hatalmas lengyel tehetség Filip Marchwinski, aki szintén 19 éves. Ő kreatív támadó középpályás. Lát a pályán, esze van a játékhoz. A spanyol Dani Ramírez a középpályán robotol hasznosan, a stabilitásért, az ellenfél támadásainak megakasztásáért a Jesper Karlström-Nika Kvekveskiri svéd-grúz kettős felel. A gólokat pedig Aron Jóhannssontól várják elsősorban. 
  • Az Arka Gdynia a másodosztályban szerepel, ott próbálja meg kiharcolni a feljutást az élvonalba. Osztálykülönbség van közöttük. Mivel ez egy felkészülési mérkőzés, nem elsősorban az eredmény a fontos, de a bajnokság 23-án kezdődik, így a Lech alaposan fel akar készülni. Legutóbb megverték a dán Midtjyllandot, azt gondolom, ma az Arka is így jár. 

 

tipp
Lech Poznan - Arka Gdynia
Lech Poznan nyer | 1.72 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából