2021.07. 24.

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.24

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.24

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Ma osztrák Bundesliga: 
Rapid Wien - Hartberg
07. 24. 17:00 Osztrák bajnokság

  • A Salzburg kiemelkedik az osztrák bajnokságból, de nagyon durván! A legjobb mutató az anyagi érték a futballpiacon, amíg a Salzburg kerete 133 millió eurót ér, a második helyen álló LASK-é 34 millió. A Rapid ezen a listán 3. helyen áll 30 millióval, viszont a tavalyi bajnokságban ők voltak az ezüstérmesek, a LASK-nak csak a 3. hely jutott. 
  • A Rapid tehát remek alakulattá érett Dietmar Kühbauer vezetésével és ahogyan tavaly is, idén is a bajnoki dobogó alsóbb fokaira esélyes. 
  • A legjobb játékosok az osztrák Kara Ercan és a görgög Taxiarchis Fountas, mindketten középcsatárok. Illetve fontos a szerepe a előretolt ék mögött visszavontabb, de szabadabban mozgó Christoph Knasmüllner. Ő nem csak gólerős, hanem kiválóan irányítja a játékot. a középpálya stabilitásáért pedig a szlovén Dejan Petrovic felel. 
  • A Hartberg erős középcsapat, tavaly az alapszakasz 7. helyén végzett, majd az osztályozó csoportban az élen, így kieséses rendszerben, a Wolfsberg és az Austria Wien társaságában próbálkozhatott az EKL indulással. Nem sikerült. Idén is erős középcsapat lehet a TSV Hartberg, amelynek 8,5 milliós játékosállományából az osztrák Kurt Russ formálhat ütőképes csapatot. 
  • Komoly a különbség, a Rapid idén is ott lesz a Salzburg mögötti csoport élén és nem a Hartberg fogja megszorongatni, főleg nem az első fordulóban, amelynek a megnyerése extra motivácitót ér a továbbiakban. 

 

tipp
Rapid Wien - Hartberg
1X2 | Rapid Wien | 1.49 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Rapid Wien - Hartberg

2021. 07. 24. 17:00 | Osztrák bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
cucu 2021-07-24 10:55:31
Mivel a Rapid érdekelt a nemzetközi kupában és minimális előnyre tett szert nagy tétben nem raknák a hazaira...
simsonfun 2021-07-24 21:36:19
Maximálisan igazad volt.

további tippjeink a Foci világából