2021.07. 30.

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.30

NAGYTÉTES fogadás 2021.07.30

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Ma horvát bajnoki a nagytétesben: Lokomotiv Zagreb - Dragovoljac

  • A Loko Zagreb mára már az erősebb horvát csapatok közé tartozik. Nyilván a Dinamo Zágráb kiemelkedik, a többiek közül van 3-4 amely egészen jó csapat. Ilyen a Loko is. Az idénnyitón Dabro és Soldo góljaival 2-2-es döntetlent értek el a Hajduk ellen, ez az X elfogadható, bár hazai környezetben a győzelem jobb lett volna. A második találkozón a Slaven Belupónál vizitáltak és Cokaj és Pivaric góljaival 2-1 arányban nyertek. Ez a mérkőzésen teljes mértékben a Belupo fölé tudtak nőni minden tekintetben. A Dragovoljac két meccsen két vereséget szenvedett el és hét gólt kapott. Igaz, a Dinamo Zagreb elrakta őket 4-0-ra, de az Istra ellen is simán 3-1-re kikaptak.
  • Ha a Loko Zagreb oda akar idén is kerülni a végelszámolásnál a 2.-3. hely valamelyikére (az első a Dinamóé, nyilván), akkor ezeket a meccseket kell lehozni. Mindenkinek lesz hullámvölgy, az a csapat jut oda a nemzetközi-kupát érő helyekre, amelyik a szerencsésebb és kevesebb rossz időszakot tud majd. Nincs mese, a múltkori idegenbeli győzelem után, ma otthon nyer a Lokomotiv.
tipp
Lokomotív Zágráb - Dragovoljac
1X2 | Lokomotív Zágráb | 1.51 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Lokomotív Zágráb - Dragovoljac

2021. 07. 30. 20:00 | Horvát bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából