2021.05. 01.

Napi Duplázó, 2021.05.01

Napi Duplázó, 2021.05.01

Az olvasók kedvenc rovatában közel duplázó szelvényeket próbálunk összehozni, amelyben két-három mérkőzést kombinálunk majd egy ajánlatba. A szorzó 2,0-hoz közelít, egy kicsit eltérhet fel-, illetve lefelé is. A cél, hogy minél alacsonyabb kockázati tényezővel lehessen játékba küldeni a szelvényt akár papíros változatban, akár a neten. Fotó: Pixabay.com

Május első napján single meccs lesz a duplázó. A szorzó valamivel 2,0 alatt van, viszont elég erősnek érzem a meccset, ezért nem raktam mellé másik eseményt. Ez a meccs pedig a Manchester City londoni vendégjátéka a Crystal Palace ellen. 

  • A Palace alsó-középcsapat. 38 pontjával a 13. helyen valamelyest nyugodtan játszhat, hiszen a kieső zóna most 27 pontnál kezdődik. Éppen ezért nincs akkora nyomás rajtuk a meccsek előtt. A Palace-nak ráadásul nem a City ellen kell nyerni, hiszen mindenki tudja, hogy a BL-győzelemre és bajnoki címre aspiráló, ráadásul eséllyel aspiráló ManCity sokkal erősebb gárda. Viszont a Palace-nál is ott vannak azok a játékosok, gondolok itt Wilfried Zahára és Christian Bentekére, akik képesek betalálni akár a legjobb alakulatoknak is! És a lényeg: a Manchester City jövő héten kulcsfontosságú mérkőzést játszik a BL-ben a PSG ellen. Raádásul nyertek Párizsban, így a döntő már csak egy lépésre van! Emiatt a mai bajnokin nem lesznek csúcsra járatva, nem lesznek olyan hatékonyak, mint szoktak. Még az is előfordulhat, hogy Guardiola rotálni fog. 

A tippem az, hogy a Crystal Palace képes lesz betalálni a Citynek!

tipp
Crystal Palace - Manchester City
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést | Nem | 1.90 | (7/10)

kapcsolódó meccs

Crystal Palace - Manchester City

2021. 05. 01. 13:30 | Premier Liga Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából