2021.05. 02.

Napi Duplázó, 2021.05.02

Napi Duplázó, 2021.05.02

Az olvasók kedvenc rovatában közel duplázó szelvényeket próbálunk összehozni, amelyben két-három mérkőzést kombinálunk majd egy ajánlatba. A szorzó 2,0-hoz közelít, egy kicsit eltérhet fel-, illetve lefelé is. A cél, hogy minél alacsonyabb kockázati tényezővel lehessen játékba küldeni a szelvényt akár papíros változatban, akár a neten. Fotó: Pixabay.com

Mai két meccs Svédországból és Spanyolországból érkezik, kötésben. A szorzó egy remek duplázó!

  • A Villarreallal kapcsolatban a B-Terv rovatban írtam. A Sárga Tengeralattjáró a Granada előtt áll négy ponttal a már hetedik-, Európa Konferencia Liga-selejtezőt érő pozícióban. A Granada egészen biztos, hogy mindent meg fog tenni, legutóbb a Barcelonát verték, ezért a Sárga Tengeralattjárónak is erős győzelmi motivációja van. Viszont az ellenfél erős, a Getafe sok-, a Villarrealnál is erősebb csapatot tréfált már meg. Éppen ezért a sima hazait erős kockázatnak tartom, az 1X reális esély lehet. 
  • A másik mérkőzésen a svéd bajnokság egyik legerősebb csapata, az AIK Stockholm hazai pályán próbálja meg behúzni a harmadik győzelmét. Az eddig lejátszott három fordulóban két győzelemmel és egy-, a Göteborg elleni vereséggel nyitott. Mivel a Djurgarden három meccs után száz százalékosan áll, nem kellene lemaradnia a fővárosiaknak. Az ellenfél viszont koránt sem gyenge. Az Elfsborg a tavalyi bajnokságban is remekelt és idén is pont ugyanúgy kezdett, mint az AIK (2GY,1V), így nem lesz olyan könnyű menet ez a mai mérkőzés. Az AIK-ot esélyesebbnek tartom a győzelemre, de a fogadás biztonsága érdekében a döntetlent kizárom. 
tipp
Villarreal - Getafe Kétesély Villarreal vagy Döntetlen 1.24
AIK Stockholm - Elfsborg Döntetlennél a tét visszajár AIK Stockholm 1.64

2.03 | (7/10)

kapcsolódó meccsek

Villarreal - Getafe

2021. 05. 02. 16:15 | Spanyol bajnokság Tovább a meccshez

AIK Stockholm - Elfsborg

2021. 05. 02. 17:30 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából