Nem esélytelenek a vendégek!

2018. Jun. 14.
Evergreen11

Ma a Fjölnir a Grindavikot látja vendégül. Mutatjuk, hogy mit várunk az izlandi ütközettől!

h i r d e t é s ▼

Fjölnir - Grindavik
Tipp: X2! (1.52 - tippmixpro)

  • Az izlandi bajnokságban nem áll meg az élet, a 9. fordulót tolják a csapatok. A házigazda eddig nem remekel, 9 egységével csak a 9., és otthon még nem tudott meccset nyerni, mérlege 0-2-2. Rossz passzban vannak a sárgák, a kupabúcsút követően két vereségbe szaladtak bele, ráadásul legutóbb a Stjarnan egy hatost rámolt be nekik. A szünet még 1-1 volt, de utána látványosan összeomlott a Fjölnir, bő negyed óra alatt kaptak öt gólt.  Az idényt Snorrason mesterrel kezdte meg a brigád, ám ha nem javítanak a fiúk, akkor könnyen edzőváltással érhet véget a történet.
  • A Grindavik 14 ponrjával a 3. helyen áll, idegenben veszélyes, három túráján hét egységet húzott be, és így mér veretlen (2-1-0), sőt, gólt is csak egyet kapott. Más kérdés, hogy legutóbb a Breidablik ellen otthon bukott rangadót, és a kupának is búcsút intett. A kerete nem lesz teljes, egy támadót legutóbb le kellett cserélni az első játékrészben, bevetése kérdéses.
  • A súlyos vereség után az otthon egyébként is sebezhető Fjölnir nem támad fel, az egységesebb Grindavik jó eséllyel ponttal, pontokkal távozhat a túráról.

 

h i r d e t é s ▼