Nemzetek Ligája: Vereség után kell javítania a skandinávoknak az Oroszország-Svédország rangadón!

2018. Oct. 11.
Gandras

A nemzetek ligája "B" divíziójának második csoportjában találkozik egymással a három pontos orosz, illetve a nulla pontos svéd válogatott. 

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, NEMZETEK LIGÁJA, B DIV, 2.CSOP
2018.10.11. 21:45
OROSZORSZÁG – SVÉDORSZÁG

  • Ebben a csoportban még a törökök vannak, akiktől a skandinávok meglepetésre hazai pályán szenvedtek vereséget. Az oroszok viszont idegenben nyerni tudtak Törökországban, s azzal a győzelemmel léptek egy hatalmasat a csoportgyőzelem irányába.
  • Az jól látható volt a VB-n is, hogy mennyire elszánt, és nagy munkabírású ez az orosz keret, s nem mellesleg teli vannak önbizalommal is. A szeptemberi nemzetek ligája találkozón átengedték a területet a török a csapatnak, sokkal kevesebbet birtokolták a labdát, de nagyon hatékonyak voltak, hisz a négy kaput eltaláló lövésükből kettő be is akadt. Ma több kezdeményezésre lehet tőlük számolni azt gondolom, hatalmas futómennyiségükkel megpróbálják majd felőrölni a svéd együttest, akik egy klasszikus 4-4-2-es hadrenddel állhatnak fel, a VB ideje alatt a svájciak ellen megnyert ütközetükhöz hasonló kezdőcsapattal.
  • A védelem adott talán a középpályán, és a csatársorban lehet egy-egy változás, hisz a támadó-harmadban kezdő lehet a nyáron Leverkusenbe igazolt Thelin Berg mellett. Bár már hónapokkal vagyunk túl a nyári foci VB-n, azért a fociláz még elég élénken tolhatja,és éreztetheti a hatását Kaliningrádban.
  • Azt gondolom, hogy a nyáron vett lendület főként hazai környezetben még kitarthat, s képesek lehetnek otthon tartani mindhárom pontot Cherchesovék, győzelmükkel duplázhatunk, de a nincs fogadás döntetlenre opciót használva is szép szorzót kaphatunk. 

 

 

h i r d e t é s ▼