Nyköbing – Vejle: gólokra érdemes fogadni a Dán Kupa mai meccsén.

2018. Oct. 10.
Gandras

A legjobb tizenhat közé kerülés a tét a Dán Kupában, éppen ezért két motivált csapatot várunk a mai meccsen. Gólokban bízunk, a részleteket kattintás után!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, DÁN KUPA
2018.10.10. 18:00
NYKÖBING – VEJLE

  • Egy élvonalbeli alakulat látogat a CM Arénába a dán kupa harmadik körének keretein belül, ám az osztálykülönbség csak a  Vejle nyári feljutása óta áll fenn. Aki itt továbbjut, a legjobb 16-ban a harmadosztály listavezetőjéhez látogat, a Kolding veretlen még abban az osztályban, s a kupában a Randers együttesét búcsúztatták ebben a körben.
  • No, de visszatérve a két mai főszereplőhöz, ahogy említettem tavasszal még a másodosztályban küzdöttek, s játszottak rendszerint egymás ellen viszonylag gólerős összecsapásokat, az utolsó hat egymás ellenijükből ötször megvolt a gólváltás. Aztán a vendégek föntebb léptek a nyáron, s egyelőre nincs szégyenkezni valójuk, 12 forduló elteltével 12 pontjuk van, igaz inkább a bajnoki rajt sikerült jobban a kezdeti lelkesedés miatt vélhetően.
  • Az utolsó 5 bajnokijukból már csak egyet nyert meg Sormani együttese, de abból a szempontból mindenképpen kellemetlen ellenfélnek számítanak a legjobbak között, hogy már hat remijük volt, többek között pl. a Brondby,és a Horsens ellen is. Valamivel esélyesebbek, de mint tudjuk a kupasorozat az egy más kávéház, ráadásul a hazai pálya előnye is sokat lendíthet a másodosztályú vendéglátókon, az elmúlt két otthon lejátszott bajnokijukat pl. megnyerték. Emiatt akár "meglepetés" is születhet, s véleményem szerint a gólváltásban lehet nagyobb potenciál, durván 1,60-as oddsért. 

 

 

h i r d e t é s ▼