"Oszlóban" a vendégek...

2019. Feb. 6.
Evergreen11

A házigazda a felsőház tagja lesz minden bizonnyal, sőt, akár merészebb céljai is lehetnek. A Livingston összeomlott, egyelőre nem látni az alagút végét...

h i r d e t é s ▼

Hearts - Livingston
Tipp 1.: 1-es! (1.76)
Tipp 2.: -2.5! (1.60)

  • A bordók az 5. helyen állnak 42 egységgel, de a dobogótól mindössze 4 pont a lemaradásuk. A társulat otthonában erősnek számít, 7-2-3-as sorához 16-8-as gólkülönbség társul. Ami Craig Levein együttesének formáját illeti, nos, arra sem lehet panasz. Egy karácsony előtti vereségtől eltekintve szépen menetelnek Naismithék, és bár a Dundee-től kikapta január közepén, azóta két sikert arattak - legutóbb rangadón diadalmaskodtak a Kilmarnock stadionjában. A téli táigazolási időszakban egy belső bekk a Sunderlandhez igazolt, egy másik védő sérült, legutóbb pedig egy jobbszélsőt kellett lecserélni. Ettől függetlenül azért erős alakulatot vezényel a pályára a menedzser.
  • A Livingston borzalmasan teljesít, december közepe óta épp a Hearts 5-0-ás kivégzésével reccsent meg valami. Azóta nem nyert tétmeccset a kék-fehér alakulat, karácsony másnapján jött össze egy remi a Dundee otthonában. 2019-ben még gólt sem szereztek, kiestek a kupából, és sorozatban háromszor maradt alul a Premiershipben. A mélyrepülés hatására már csak a 8. pozíciót foglalja el a táblázaton a brigád, 30 pontjából mindössze 7 származik idegenből (1-4-7). A támadójáték döcög, a túrákon eddig csak hét találatot jegyeztek Halkették. A keretben Gary Holt menedzser egy rutinos csatárral nem kalkulálhat sérülés miatt. 
  • Két tippeben gondolkodunk: egyfelől nem várunk sok gólt, másrészt nehezen tudjuk elképzelni, hogy a jó formát mutató Herats ellen támadjon fel a Livingston...

Hozzászólások

Üdv urak, ezt a skótot azért vesézzük ki, mert erre nem tenném rá asszonyt, gyereket - max anyóst :D

Szia Evergreen11!

Az anyós tétet tartom és emelem apóssal is.

Sajnos tegnap a Dortmund elvitte mind a három szelvényemet.
Őket tettem a Leverkusen gólos szelvény mellé...

Esetleg még valami? Egy jó kis gg-s meccs?

most nagyon meló, de 11-re nézek valamit mindenképpen!

Sziasztok!

A Hearts-nek 4 hiányzója van, a Livingston-nak 2. Egy kicsit zavaró az a december 14-i 5:0-s Livingston győzelem, de az redménytáblából jól látszik, hogy a Hearts kb. ott ébredhetett fel...:)

Az 1.7-es hazai győzelem nem rossz, a 2,5 gólszám alatt csak 1,5...

EVERTON - M. CITY

GG = 1,8! ***** GG+V = 2,5!

Az elmúlt 6 mérkőzésükön jött a GG.

Igen, egy alkalommal a City nem talált be, de az most kizárt.

Én megvárom a kezdőket. És figyelem az odds mozgásokat. Tegnap kapkodtam, ma kivárok.

szia uram!

Megnézegettem, de én speciel nem érzem sem a gólokat, se a kimenetelt, kvázi semmit... A WBA otthon nem volt rossz sokáig, de most nincs topformában. A Brighton nekem olyan színtelen-szagtalan csapat, erre nem tudnék véleményt mondani...

Keresgéljünk még, aztán csak összejön a frankó szelvény!

Hajrá MI!

Ami az Evertont illeti, szerintem a City nem hibázik - főleg tudva, hogy a Pool betlizett hétfőn.

Látom, nagyon agyaltok ezen a Hearts meccsen. Nem tudom segítség-e az, ha tudjátok, hogy PÉROS számú gól fog esni a mérkőzésen (hozzá teszem rögteön, hogy nagy valószínűséggel, mert ugyebár a statisztikák utólag készülnek, míg minden mérkőzés a statisztikákra fittyet hányva nulláról indul). Jó, de most vonatkoztassunk el ettől a ténytől, ha tudnánk, hogy a Hearts meccsen PÁROS gól születik, az mindjárt kizárja szerintem a Livingston 0-2-es, 0-4-es győzelmét. Ez még nem valami, de azért már sejtet dolgokat. Ez a meccs vagy egy bazi nagy döntetlen lesz, vagy hendikeppel győz a Hearts. Legalábbis számomra....

A Livingston nem győzhet hendivel. Plusz nem lesz H-1 D Szerintem ennyi.

Komolyan mondom, hogy nagyon kíváncsivá tettél.

Lássuk hát!

Ha nem jön a PÁROS gól, akkor tök mindegy, de ha a PÁROS gól opcióban gondolkodunk, akkor a legvalószínűbb a 0-0, 1-1, 2-0 és 3-1.

A Hearts szorzója csökkent, a Livingstone emelkedik...

Akkor gondolom ez most jó? Vagy mi...

Hali, eddig rohangáltam.

A Hertson nem láttam változást, komoylabbat nem - ez talán jót jelent. Ugye a múlt pénteki, Roda-Almeren ilyenkor már javában ment a mocorgás, aztán meg is lett a vége.

A WBA-ra tényleg nem mernék okosat mondani...

A ManCy nyer, és az Everton védelmét elnézve, szerintem kettőt is kaphatnak.

Barcelona - Real Madrid? Hazai győzelem 1,70

Az október végi találkozó 5:1-es eredménnyel zárult.

Igen 0,05 mozdult. Ott van a kezdő is...
Egy fontos ember hiányzik a középpályáról ( Haring, ha jól írom.)
Második legjobb a gólátlaga.

Evergreen11, Te teszed ezt a meccset?

Üdv! Nem nagyon értettem, mire alapozzák a fogadóirodák a "páros-páratlan gól szám" történetet. Utána néztem a dolognak, és van benne logika.

WBA-Brighton nálam PÁRATLAN 1,85-ért

Eleve a gólszám körüli fogadások megjósolhatatlanok, noha nyilván egy 2 alatt-felett valószínűséget jó eséllyel lehet alkalmazni. Ez a páros páratlan nálam két napja működik, ha ez ma lejön, elmondom a lényegét, mert akkor már 5 zsinórban lejött fogadás lesz mögöttem.

Ha ez igaz, hogy nem lesz ezen a mérkőzésen páros gólszám, az már önmagában kizárja a döntetlent, tehát 1-0, 2-1, 3-0, 0-1, 1-2, 0-3 kimenetel jöhet számításba.

Szia erőemelő!

Remélem jönni fog ma is a tipped. Őszintén kíváncsi lennék az elvre. (Szerintem sokan mások is.)
Hajrá!

Ugyanezen gondolat mentén:

RB Leipzig-Wolfsburg nálam PÁROS 1,75-ért

Ha nagyon elmerülnék ebben a történetben (de nem szeretnék), akkor a Hertha-Bayern meccsen páratlan számú gólban gondolkodnék, ez alapján a döntetlen kizárva, és akkor inkább a bajorokat juttatnám tovább.

baszji, bezúztam egy baráttal, most lákkam, hogy 0.0.0 lett, sajnélom...

Most gondolkpdni nem tudok, de reggel jövök :)

Jalszó: Lazio! :D

Jarű MI!

 

h i r d e t é s ▼