Portugál Primera Liga: Santa Clara - Benfica

2019. Jan. 11.
Meazza
Az Ibériai félsziget kisebbik országába látogatunk, ahol a nemzetközi porondon is szereplő Benfica vendégjátékát vesszük górcső alá.
 
 
 
 
 
 
 
Portigál Primera Liga: Santa Clara - Benfica
  • A Benficát eddig sérül hullámok gyengítették és ennek köszönhetően jelenleg csak a tabella harmadik helyén találhatóak egy meccsel kevesebbet játszva mint a második helyen álló Braga aki két ponttal vezet előttük de a tegnapi remijük lehetőséget a a Liszaboniaknak, hogy ma megelőzzék őket és fellépjenek a második helyre ami már BL selejtezőt ér. 
  • A hazaiak nincsenek rossz formában csak nem túl szerencsések, de mind az öt utolsó találkozójukon megzörgették az aktuális ellenfeleik hálóját. A legutolsó meccsükön 2:0 vezettek még a hatvanadik percben, de aztán a vége kettő-kettő lett, ami valószínűleg csalódást jelentett nekik. A Benfica egy idegenbeli vereség után az ezt megelőző meccsüket sem kezdték túl jól már 2:0-s hátrányba voltak, de aztán sikerült fordítaniuk és végül 4:2 lett a vége a javukra. A hiányzóik is nagyjából visszatértek a nagy nevek közül egyedül Jonas játéka kérdéses.
  • Ez egy tipikus a nagy csapat megy a kiscsapathoz szituáció ahol általában a kiscsapatok mindig felszívják magukat és mindent megtesznek, hogy megkeserítsék a vendégeik dolgát és ezért azt gondolom, hozzátéve azt is, hogy a Benfica védelme idén nem úgy zár ahogy szokott, hogy a hazaiaknak minden esélyük meg van arra, hogy gólt szerezzenek, de szerintem ez kevés lesz a lassan újra formába lendülő vendégek ellen, de a jó szorzó is vonzó amit a mind a két csapat rúg gólt és vendég győzelem lesz a végén, ezért én erre az opcióra szavaznék.
 
Tipp: Mind a két csapat szerez gólt és vendég  3,10
 

h i r d e t é s ▼

 

h i r d e t é s ▼