Rendre megszórják egymást

2018. Jul. 14.
Evergreen11

A pocsékul teljesítő Göteborg ma az Örebrőt látja vendégül. Van egy ötletünk, amire érdemes lehet fogadni...

h i r d e t é s ▼

Göteborg - Örebrö
Tipp: +2.5 (1.75 - tippmixpro)

  • Nem ilyen szezonról álmodtak a hazai drukkerek. A komoly múltal rendelkező alakulat mindössze a középmezőny második felében poroszkál, 13 pontjával a 12. - még a veszélyes zónától sem tudott elszakadni. A formája pocsék, sorra veszíti el a bajnokikat. Otthon sem erős, sőt... Kétszer nyert, négyszer kikapott a kék-fehér alakulat, amelynél még Poya Asbaghi, a januárban kinevezett fiatal iráni-svéd szakember irányítja a csapatot. Kérdés, hogy meddig tart még a türelem. Ma a támadósorban lesznek hiányzók sérülés miatt.
  • Az Örebrö 19 egységével a 7., ha nagyot hajrázik, még akár merészebb álmokat is szövögethet az együttes. Idegenben hatékony, 3-2-1-es mérlege erről tanúskodik. Futott egy kifejezetten jó szériát, ám legutóbb az Elfsborg nyerni tudott nála. Összességében nem rossz csapat a sárga-fekete, amely ma egy védőjével nam kalkulálhat sérülés miatt.
  • A két brigád egymás elleni közös múltját figyelve érdekes adatra bukkantunk: a közelmúltban, amikor randevúztak, szinte mindig elszabadult a pokol. Nemhogy három, volt, hogy hat találat is született a mérkőzéseken. Ma mi is a gólokra megyünk rá, a +2.5-ös opció kellően értékesnek tűnik.

 

h i r d e t é s ▼