2024.03. 25.

Single value tipp: Montenegró - Észak-Macedónia (Az Üveglábú vezérletével) – 2024.03.25

Single value tipp: Montenegró - Észak-Macedónia (Az Üveglábú vezérletével) – 2024.03.25

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Montenegró és Észak-Macedónia barátságos mérkőzést vív egymással a Nemzetek Ligájára készülve. A meccset Antalyában rendezik.

Montenegró – Észak-Macedónia
2024. március 25., hétfő,18:00
Labdarúgás - Válogatott mérkőzés
Tipp: Montenegró nyer
Odds: 2.61
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Montenegró nehéz csoportba került az EB-selejtezőkön, és végül derekas küzdelemben, de csak harmadikok lettek Magyarország és Szerbia mögött. Montenegró az utolsó 11 nemzetközi mérkőzésén öt győzelmet és két döntetlent könyvelhetett el, Magyarország elleni döntetlen talán a legjelentősebb eredményük. Aztán új menedzser érkezett a csapat élére, a legendás „Üveglábú”, vagyis Robert Prosinečki! Az ő korszaka a Fehéroroszország elleni 2-0-s győzelemmel kezdődött. Ez a mérkőzés volt az első a Törökországban lejátszott kettő közül, a mai Észak-Macedónia elleni mérkőzésnek Antalya ad otthont. Prosinečki a fehéroroszok ellen gyakran változtatott a felálláson, és valószínűleg a montenegrói csapatban is változtatásokat fog eszközölni, hogy felmérje játékosai képességeit. Stefan Savić és Stefan Mugoša nem játszottak legutóbb, ma biztosan megnézi őket a mester. A kapus Matija Šarkić a Millwalltól nyolcadik alkalommal szerepelhet, míg az egyetlen új játékos a csapatban a középpályás Miloš Brnović, aki a debütálásában reménykedhet.
  • Éppen két éve annak, hogy az Észak-Macedónia legyőzte Olaszországot, de azóta 20 mérkőzésen mindössze hat győzelmet arattak, a legjelentősebb győzelmüket Örményország ellen aratták barátságos mérkőzésen. Az EURO 2024-es selejtezőkön azonban több döntetlent is sikerült elérniük Olaszország és Anglia ellen, ami reményt ad Blagoja Milevskinek a csapat feltámadására. Bár kevesebb változás várható az észak-macedón felállásban, Milevski valószínűleg több poszton is frissíteni fogja csapatát. Bojan Dimoski balhátvédként vagy a középpályán, valamint Agon Elezi a középpályán lehet opció, míg Aleksandar Trajkovski is visszatérhet a keretbe. Két hasonló minőséget képviselő csapat játszik, de Prosinecki személye és Montenegró valamivel jobb kerete győzelmet sejtet.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Montenegró – Észak-Macedónia
Montenegró nyer | 2.61 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
AHA 2024-03-25 08:56:44
Talán itt nem tilitoli foci lesz

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.25. 18:00
Montenegró - Észak-Macedónia
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.01 1 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2010
UltrasKispest 2024-03-25 16:43:41
Nem. Itt egy megbeszélt eredmény lesz.csak nem tudjuk, hogy mi:) két brigád, akiknek a szemük sem áll jól
AHA 2024-03-25 16:56:38
akkor ahhoz pont jó lehet a gg 2,01 :D

további tippjeink a Foci világából