2024.03. 22.

Single value tipp: U21 Németország – U21 Koszovó (EB-selejtezős összecsapás!) – 2024.03.22

Single value tipp: U21 Németország – U21 Koszovó (EB-selejtezős összecsapás!) – 2024.03.22

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A németek 21 éven aluli válogatottja magasan jobb minőséget képvisel, mint Koszovó hasonló korú nemzeti csapata. A hazaiak győzelmén kívül minden más eredmény vaskos meglepetés lenne.

U21 Németország – U21 Koszovó
2024. március 22., péntek,18:00
Labdarúgás - U21 Eb-selejtező, D csoport
Tipp: Németország -2,5 hendikep
Odds: 1,70
Stake: 7/10
Indoklás:

  • Németország minden bizonnyal megszerzi az U21-es Európa bajnoki selejtezősorozat D-csoportjának első helyét, ami garantálja számukra az EB-részvételt 2025-ben. A német fiatalok mind a négy mérkőzésüket megnyerték. A mai ellenfelet, a koszovói válogatottat 3:0-ra, Bulgáriát 3:2-re, Észtországot 4:1-re, valamint az első helyért folytatott küzdelemben legfőbb riválisukat, a lengyel csapatot is legyőzték. A válogatott kulcsjátékosai a Borussia Dortmund fiatal sztárja, Youssoua Moukoko, a mönchengladbachi Luca Netz, valamint a középpályások Eric Martel és Ansgar Knauff. Ezek a srácok a Bundesligában meghatározó tagjai csapatuknak. Mivel a lengyelek is az első helyre pályáznak a csoportban, a németek nem engedhetnek meg maguknak egyetlen kisiklást sem.
  • Koszovó kétségtelenül gyengébb, de annyira nem rosszak, hiszen az első hat mérkőzésen elért jó eredményekkel azonban a vendégek olyan helyzetben vannak, hogy a tabella második helyéért küzdhetnek, ami potenciális kvalifikációt jelent az EURO 2025-ös rájátszásra. iután kiválóan kezdte a versenyt az Észtország elleni 2:0-s győzelemmel, Koszovó két vereséget szenvedett a tabella élén álló közvetlen vetélytársak, Németország és Lengyelország ellen, majd két döntetlen következett Bulgária ellen. Bár négy nyeretlen mérkőzés után sokan már leírták őket, Koszovó az Izrael elleni diadallal visszatért a második helyért folytatott versenyfutásba. Ahhoz hogy odaérjenek a második helyre, ma meg kellene verniük Németországot. A keret sokkal gyengébb, mint a németeké, de a játékosok az esélytelenek nyugalmával készülhetnek a mai meccsre.
  • A győzelem nem kérdés, a különbség lesz az egyedül. 0-2-es hendikepről is nyernek a németek.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
U21 Németország – U21 Koszovó
Németország -2,5 hendikep | 1.70 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából